-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jennifer Lawrence naujame trileryje turi pasirinkti: mirti arba tapti Raudonuoju Žvirbliu

Žavioji amerikiečių aktorė Jennifer Lawrence, išgarsėjusi filme „Bado žaidynės“, keliasi į 007 agentų pasaulį naujame šnipinėjimo trileryje „Raudonasis Žvirblis“ („Red Sparrow“).
Jennifer Lawrence trileryje „Raudonasis Žvirblis“
Jennifer Lawrence trileryje „Raudonasis Žvirblis“ / Kadras iš filmo

Tiesa, Holivudo aktorė tai daro ne viena, o kartu su „Bado žaidynių“ antrosios–ketvirtosios dalių režisieriumi Franciu Lawrence'u, padėjusiu ne tik išgarsėti aktorei, bet ir stipriai pakeitusiu visos franšizės kelią.

Šnipinėjimo filmai dažnai būna arba pernelyg rimti ir tampa net nuobodūs (pvz. „Bastūnas, Siuvėjas, Kareivis, Šnipas“), arba perpildyti veiksmo bei neturintys pakankamai „smegenų“ (pvz. „Bondiados“ filmų serija). Vis dėlto, neišskiriamas Jennifer Lawrence ir Francio Lawrence'o duetas žada idealią pusiausvyrą.

Kino studijos „20th Century Fox“ trileryje, sukurtame pagal populiarų Jasono Matthewso to paties pavadinimo romaną „Raudonasis Žvirblis“, Jennifer Lawrence vaidina buvusią baleriną, rusų šnipę Dominyką Egorovą, kuri norėdama parūpinti savo motinai reikiamą medicininę priežiūrą, įstoja į slaptą Rusijos žvalgybos programą – „Žvirblių mokyklą“ – kur išskirtinių jaunų žmonių kūnai ir protai yra paverčiami grėsmingiausiais pasaulyje ginklais.

Pasibaigus iškrypusiam ir net sadistiniam treniruočių procesui, Dominyka tampa pavojingiausiu kada nors programos sukurtu Žvirbliu, tačiau žaviajai šnipei pamilus CŽV pareigūną Natanielį (Joelis Edgertonas) ir atsidūrus mirtinoje kryžkelėje, teks rinktis – meilė arba pareiga, mirti arba įvykdyti Raudonojo Žvirblio užduotį.

Filme „Raudonasis Žvirblis“ taip pat vaidina Mary-Louise Parker („Rizikinga erzinti diedukus“), Ciaranas Hindsas („Teisingumo lyga“), Jeremy Ironsas („Teisingumo lyga“), Joely Richardsonas („Tiudorai“), Matthias Schoenaertsas („Danų mergina“) ir Charlotte Rampling („Žudikų brolija“).

Įtempto siužeto veiksmo trileris „Raudonasis žvirblis“ kinuose nuo kovo 2 d.

VIDEO: Filmo „Raudonasis žvirblis“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius