-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez ir Marcas Anthony turi vargų dėl šuns

Jennifer Lopez ir jos sutuoktinis Marcas Anthony turi nemalonumų su teisėsauga ir jie gana rimti – porai iškelta 3 mln. svarų sterlingų, apie 11,5 mln. Lt, byla, mat poros šuo neva apkandžiojo stiuardesę.
Jennifer Lopez su vyru Marcu Anthony
Jennifer Lopez su vyru Marcu Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metė palydovė Lisa Wilson pateikė bylą J.Lopez ir jos sutuoktiniui, mat ją sužalojo M.Anthony vokiečių aviganis. Moteris teigia, kad kariškai dresuotas šuo, vardu Floydas, ją puolė prieš trejus metus, kai dirbo privačiame lėktuve. L.Wilson teigė, kad šuo urzgė, o vėliau kando jai į kelnes ir pargriovė. Stiuardesė tvirtino susitrenkusi nugarą taip, kad dėl traumos negalėjusi dirbti, pranešė Dailymail.co.uk.

Garsenybių poros šunį Floydą, kuris vadinamas asmeniniu M.Anthony sargybiniu, ištyrė veterinarė. Ji pareiškė, kad šuo kelia grėsmę, o pora turi prisiimti atsakomybę už galimai įvykusį išpuolį. Su šunimi buvo atlikti įvairūs tyrimai ir paaiškėjo, kad Floydas yra linkęs į agresiją.

J.Lopez ir M.Anthony advokatas pareiškė, kad pora nusisamdė kitus gyvūnų elgesio vertinimo specialistus ir lauks jų tyrimo ataskaitos. Jei paaiškėtų, kad šuo išties pavojingas, o L.Wilson užuolimas buvo toks rimtas, kaip moteris teigia, J.Lopez su vyru turėtų jai sumokėti 11,5 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius