Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez: „Moteris – ne prekė su galiojimo laiku“

Pasaulį užvaldžiusiam jaunystės kultui vis dažniau nosį šluosto brandžių, gražių ir daug pasiekusių moterų pavyzdžiai. Štai JAV atlikėja Jennifer Lopez tvirtina, jog savo aukso amžių ji pasiekė būtent įžengusi į penktąją dešimtį ir šį laikotarpį vadina pačia galingiausia savo gyvenimo era.
JAV dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez.
JAV dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

41-erių aktorė ir dainininkė J.Lopez sako tik dabar galinti mėgautis savo sunkaus darbo ir triūso vaisiais, rašo limelife.com. Būdama 20-ies ji nagais ir dantimis kovojo dėl savo vietos po saule. Sulaukusi 30-ies, J.Lopez išgyveno laikotarpį, kuomet visi jos pasiekimai ir laimėjimai buvo skrupulingai narstomi po kaulelį ir vertinami tiek autoritetingų kritikų, tiek akylos ir priekabios visuomenės. Ir tik sulaukusi 40-ies, ji pagaliau gali atsikvėpti ir mėgautis savo šlove.
 

Tačiau dainininkė nesnaudžia ant laurų. Vienas naujesnių jos kūrinių, įrašytų kartu su atlikėju iš Kubos Pitbull, „On the floor“ vis dar viešpatauja dainų topuose. Nors gali pasirodyti, kad pramogų pasaulyje moteriai, įžengusiai į penktąją dešimtį, nebėra ką veikti, Jennifer įrodo, jog tai toli gražu nėra tiesa. Brandus amžius, anot atlikėjos, tai kūrybinio laikotarpio metas, kuomet sunkiai dirbdama ir išreikšdama save, tuo pačiu metu gali mėgautis vidine harmonija ir pilnatve.

Laikas gali paklusti grožiui

Gražioji atlikėja teigia, esanti laiminga, jog šių dienų moterys ima suvokti, kad laikas joms suteikia išminties ir naudingos patirties, o išvaizdai jis gali tapti lengvai pavaldus. Tam reikia negailėti pastangų ir atkaklaus darbo. „Moteris – ne prekė, kuriai būtų galima priskirti galiojimo laiko terminą“, – sako J.Lopez. Ji niekuomet neslėpė, jog skiria marias laiko savo išvaizdos puoselėjimui. Jaunam žmogui stangrus kūnas ir lygi oda yra natūralūs reiškiniai, o štai sugebėjimas juos išlaikyti ir vyresniame amžiuje, verčia didžiuotis savo valios jėga.

„Įžengusi į penktąją dešimtį, išmušė mano laimės valanda. Būdama dvidešimties, nežinojau ničnieko apie savo kūną, o būdama 41-erių, pažįstu jį geriau nei bet kada!”, – prisipažino J.Lopez.
Dainininkė kviečia moteris atsipeikėti ir suvokti, jog bėgantys metai neturėtų tapti depresijos ar nepasitikėjimo savimi priežastimi. Minčių galia ir didelės pastangos – raktas į puikios išvaizdos ir savijautos valdymą.

J.Lopez neseniai užėmė pirmą vietą žurnalo „People“ kasmet sudaromame gražiausių pasaulio garsenybių sąraše. 

VIDEO: Jennifer Lopez, Pitbull „On the floor“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius