Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez su mylimuoju atšventė sužadėtuves: pasidalijo gražiausiomis akimirkomis

Pavasarį susižadėję atlikėja Jennifer Lopez ir buvęs beisbolininkas Alexas Rodriguezas (44) prieš keletą dienų šiai jiems itin svarbiai progai paminėti surengė prabangų vakarėlį. Pasveikinti poros su nauju santykių etapu susirinko jiems svarbiausi asmenys, šventėje dalyvavo ir Alexo bei Jennifer atžalos.
Jennifer Lopez, Alexas Rodriguezas
Jennifer Lopez, Alexas Rodriguezas / „Instagram“ nuotr.

Neseniai 50-metį atšventusi J.Lopez asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalijo gražiausiomis šventės akimirkomis. Vienoje nuotraukoje ji su mylimuoju Alexu įamžinti apsupti dukrų Emme Maribel (11), kurios dainininkė susilaukė su buvusiu vyru Marcu Anthony, ir sportininko dukters Ellos Allexander (11).

View this post on Instagram

???????????? 9/27/19 ????????????

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer taip pat augina sūnų Maximilianą Davidą (11), o A.Rodriguezas su buvusia sutuoktine Cynthia Scurtis susilaukė dar vienos dukters – Natashos Alexander (14).

Sužadėtuvėms paminėti skirtame vakarėlyje dalyvavusios poros atžalos, pasak „People“ šaltinių, būsimose vestuvėse atliks labai svarbų vaidmenį. Manoma, kad mergaitės barstys gėles, o J.Lopez sūnus Maximilianas bus atsakingas už jaunavedžių žiedus.

„Abiem jiems vis dar labai svarbi šeima ir jų keturi vaikai. Juodu susiejęs stiprus ryšys greitai būtų išblėsęs, jei jie nebūtų sutarę kaip šeima. Patys vaikai seniai norėjo, kad Jennifer ir Alexas susituoktų“, – pasakojo šaltinis.

Buvęs beisbolo žaidėjas A.Rodriguezas garsiai atlikėjai ir aktorei J.Lopez pasipiršo pernai kovą. Televizijos pokalbių laidoje „Live with Kelly and Ryan“ jis atskleidė, kad prieš priklaupdamas ant vieno kelio labai jaudinosi ir piršlybas, padedant asistentei, repetavo net tris kartus.

„Labai jaudinausi. Norėjau viską nuo pat pradžių surepetuoti. Darėme tai paplūdimyje… Iš viso repetavau tris kartus, – pasakojo Alexas. – (...) Mano asistentė Ashley apsimetė Jennifer. Prieš repetuodamas įsitikindavau, kad Jennifer su vaikais būtų toli nuo tos vietos. Repetavom tris dienas iš eilės.“

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Piršlybų repeticija buvusiam sportininkui, kaip toliau pasakojo jis pats, labai padėjo. Atėjus lemtingai akimirkai, Alexas jautėsi pasiruošęs ir ramus. Po dvejų kartu praleistų metų A.Rodriguezas Jennifer pasipiršo poros šeimų atostogų Bahamuose metu.

Šeimai ir brangiems draugams skirtą sužadėtuvių vakarėlį garsi pora surengė praėjus daugiau nei pusmečiui nuo dienos, kai J.Lopez pirštą papuošė prabangus žiedas su 15 karatų deimantu. Šventės ilgai laukti reikėjo dėl itin užimtos dainininkės darbotvarkės. Moteris ne tik ruošėsi koncertams, bet ir filmavosi juostoje „Aferistės“, kuriai pranašaujama ne viena „Oskaro“ nominacija. Be to, neseniai paaiškėjo, kad J. Lopez kartu su Shakira pasirodys svarbiausių amerikietiškojo futbolo varžybų didžiosios pertraukos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius