Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeremy Meekso šeima – nusikaltėlių irštva: tėvas 34 metus kalėjo už žiaurų nužudymą

Buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas daugeliui atrodo tikras laimės kūdikis, o neretam jaunuoliui iš probleminės aplinkos – net sektinu pavyzdžiu.Tačiau dar prieš keletą metų jo gyvenimas buvo kardinaliai kitoks – jis ne tik pats buvo įsitraukęs į nusikalstamą veiklą, bet galybę problemų su teisėsauga turėjo ir jo artimieji, ypač – tėvas.
Jeremy Meekso tėvas Ray Meeksas
Jeremy Meekso tėvas Ray Meeksas / „Vida Press“ ir „Facebook“ nuotr.

Susidomėjimas Jeremy Meekso šeima ypač išaugo po to, kai paaiškėjo, kad jo mylimoji Chloe Green laukiasi jųdviejų kūdikio. O toji mergina – vieno turtingiausių Britanijos žmonių dukra, „Topshop“ tinklo paveldėtoja. Paaiškėjus, kad šios dvi visiškai skirtingos šeimos susigiminiuos, imta kapstytis po Meekso šeimos istoriją, kuri – labai įdomi...

Jeremy Meekso tėvas Ray Meeksas (67 m.) – ypač įdomus egzempliorius, mat vyras net 34 metus praleido už grotų už žiaurų savo buvusios sugyventinės nužudymą. Ray Meeksas šį nusikaltimą įvykdė 1984 metais, kai jo sūnui Jeremy tebuvo devyni mėnesiai – tuo metu jo tėvai jau buvo išsiskyrę ir jo mama buvo gavusi policijos orderį, draudžiantį Ray artintis prie jos ir sūnaus.

Neilgai trukus po skyrybų Ray Meeksas pradėjo gyventi su 20-mete Laura Leon-Melara, tačiau vėliau ji paliko jį ir išsikraustė, nepasakiusi kur išeina. Bet 1984-ųjų spalį jis susirado merginą ir žiauriai ją nužudė: Laurai 21-ą kartą buvo durta į krūtinę, 15 kartų – į kaklą, ji buvo mušama buku daiktu ir smaugiama. Visa tai vyko tuo metu, kai merginos 18-os mėnesių sūnus miegojo gretimame kambaryje.

Ray Meeksas taip pat buvo nuteistas ir už kitos moters išprievartavimą.

Vida Press nuotr./Jeremy Meekso tėvas Ray Meeksas
Vida Press nuotr./Jeremy Meekso tėvas Ray Meeksas

Taigi Ray Meeksas už grotų praleido beveik visą savo sūnaus gyvenimą – iš kalėjimo vyras paleistas tik pernai rugsėjį. Nepaisant to, Ray Meeksas sako reguliariai bendraujantis su savo sūnumi, yra kalbėjęs ir su jo mylimąja Chloe bei tikisi, kad bus pakviestas į jų vestuves.

Na o Jeremy Meekso motina Kathy (63 m.), buvusi narkomanė, taip pat turi ilgą nusikalstamos veiklos istoriją. Ji ne vieną kartą atsidūrė už grotų už įvairius smulkius nusikaltimus, dėl ko Jeremy nuo 12-os metų augino jo teta Leanna, vyresnioji mamos sesuo.

Policijai gerai žinomas ir vyresnysis Jeremy brolis 39-erių Emery Meeksas (jų tėvas tas pats, bet motinos – skirtingos). Šis dirbo viešuosius darbus už vagystes ir yra prigautas pirkęs alkoholio nepilnamečiams.

Jeremy sesuo Carmella (43 m.) taip pat ne kartą susidūrė su policija dėl smulkių vagysčių, marihuanos laikymo ir įvairių kelių eismo taisyklių pažeidimų.

„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas su šeima per močiutės gimtadienį, Chloe Green sėdi šalia jo
„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas su šeima per močiutės gimtadienį, Chloe Green sėdi šalia jo

15min primena, kad Jeremy Meeksas už grotų buvo pasodintas už tai, kad su savimi nelegaliai laikė penkis ginklus, po gatves vaikščiojo su užtaisytu šautuvu ir dalyvavo nelegalioje gatvės gaujų veikloje. Jis netikėtai tapo interneto sensacija 2014-aisiais, kai policija paviešino per reidą sulaikyto nusikaltėlio nuotrauką „Facebook“ paskyroje ir ši sulaukė netikėtos reakcijos – moterys masiškai pradėjo dalintis ja ir girti jo išvaizdą komentaruose.

Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, išėjo 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę „gražuolis nusikaltėlis“ pasirašė sutartį su modelių agentūra ir pamažu pradėjo dalyvauti fotosesijose.

Į laisvę išėjęs vyras deklaravo siekiantis visiškai pakeisti savo gyvenimą ir nusikalstamą praeitį palikti už nugaros, tuo pačiu tapdamas pavyzdžiu kitiems jauniems vaikinams, kuriuos neretai įtraukia gaujų veikla.

Su turtuole Chloe Green jis draugauti pradėjo pernai vasarą.

Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius