Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jesusas Luzas supyko ant Madonnos

Madonna ir jos jaunasis mylimasis Jesusas Luzas ne juokais susipyko popkaralienei vienoje pokalbių laidoje pareiškus, kad mieliau lįs po traukiniu nei vėl ištekės.
Madonna
Madonna / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

22-ejų gražuolis brazilas įsižeidė po Madonnos pasirodymo Amerikos pokalbių laidoje, kurį veda Davidas Lettermanas. Thesun.co.uk pranešė, kad Madonna ir J.Luzas labai retai pykstasi, bet šįsyk prasiveržė tikras emocijų ugnikalnis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jesusas Luzas
Jesusas Luzas

„Jis sakė, kad Madonna padarė iš jo kvailį. Jesusas dažnai apie ją kalba su draugais ir artimaisiais, yra jiems prasitaręs, jog jų santykiai rimti. Kai per televiziją Madonna tai paneigė, Jesusas prieš visus atrodė kaip tikras mulkis“, – sakė šaltinis.

Popkaralienė ir brazilų gražuolis pirmąsyk vienas kitą pamatė praėjusiais metais prieš Kalėdas. Nuo šių metų vasaros ne sykį buvo pasirodę pranešimų, kad jų santykiai rimti. „Jesusas pasakė draugams, kad iš tiesų ketino vesti Madonną, bet ji sudaužė širdį taip viešai parodydama, kad jų požiūris į santykius skiriasi kaip diena ir naktis“, – aiškino „The Sun“ šaltinis ir pridūrė, jog tarp mylimųjų įvyko rimtas barnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius