Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnas Caudwellas su mylimąja Modesta prabangos nesivaiko: nevengia nakvynių ir pigiuose viešbučiuose

Nepaisant įspūdingų turtų, milijardierius filantropas Johnas Caudwellas su mylimąja lietuve Modesta Vžesniauskaite tikina jų nesureikšminantys. 67-erių verslininkas ir „Phones4U“ įkūrėjas papasakojo apie santykius su lietuve ir tai, kada jis suprato, kad jų romanas nėra paremtas pinigais, nors skirtumas tarp poros yra 30 metų.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „The Sun”, Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė, neseniai atšventę penktąsias draugystės metines, pasirodė „Channel 5“ laidoje „Millionaire Age Gap Love“, kur vyras atskleidė, kad su olimpiete susipažino dviratininkų renginyje ir ji nė nenutuokė, kad Johnas Caudwellas – 1,5 mlrd. svarų vertės turtų savininkas.

„Susipažinome ant dviračių. Aš buvau su aptriušusia dviratininko apranga, tad jai tikriausiai pasirodžiau kaip vienas tų skurdesnių dviratininkų – man nerūpėjo, kaip atrodė mano dviratininko įranga, – pasakojo milijardierius. – Kai susipažinome, ji tikriausiai pagalvojo, jog esu šioks toks skurdžius.“

Pakeisti nuomonės apie save tikriausiai nepadėjo ir tai, kad į pirmą pasimatymą Johnas Caudwellas atvyko ne su vienu savo prabangių automobilių.

„Per pirmą mūsų pasimatymą jis nusivedė mane į restoraną, bet manęs pasiimti atvyko pačiu bjauriausiu automobiliu – tokiu tikrai nevažinėtų turtingas ir sėkmingas žmogus“, – prisiminė Modesta Vžesniauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas
Asmeninio albumo nuotr./Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas

Tačiau milijardierius, prižadėjęs 70 proc. savo turtų atiduoti labdarai, tikino, kad kukliai atrodantį automobilį jis išsirinko ne tyčia norėdamas apgauti lietuvę.

„Automobilis, su kuriuo atvykau pas ją, buvo mano buvusios žmonos namų prižiūrėtojo. Pasiskolinau jį iš jo, nes tuo metu neturėjau kito automobilio“, – tęsė vyras, į pirmą pasimatymą su Modesta Vžesniauskaite atvykęs šuns apkandžiotų sėdynių automobiliu.

„Man nerūpi, kad žmonės mato tik mano turtus, bet taip pat nekreipiu dėmesio, kai galvoja, jos esu visiškas vargšas. Man tai nekelia problemų. Galėčiau laisvai važinėtis 50 svarų vertės senučiuku, ar „Rolls Royce“, todėl kai su manęs nepažįstančiais susitinku kasdieniškose situacijose, kartais jie mane mato kaip itin turtingą, sėkmingą žmogų… O kitą kartą – apdriskusioje dviratininko uniformoje“, – pasakojo milijardierius.

Kaip kalbėjo laidoje, Modestai Vžesniauskaitei būtent tai ir patiko. „Jis nelaiko savęs auksiniame narvelyje ir gyvena prabangiai. Mes turime dvi puses – normalaus ir prabangaus gyvenimų. Monake pažinojau daug turtingų, bet prastas vertybes puoselėjusių vyrų – Johnas žinojo tikros laimės vertę“, – pridūrė lietuvė.

Kaip rašo „The Sun Online“, Johnas Caudwellas – toks paprastas žmogus, kad dažnai atostogaudamas jis su Modesta Vžesniauskaite tyčia vengia patogumų. Vyras prisipažino ne kartą apsistojęs viešbučiuose, kuriuose naktį praleisti kainuoja vos 40 eurų ir kuriuos kiti aplenkia iš tolo.

„Mes važinėjamės dviračiais ir apsistojame viešbučiuose, kurie mums yra patogūs, dažnai jie kainuoja vos 40 arba 50 eurų“, – kaip pavyzdį, kur praleidžia naktį, kai važinėjant dviračiais juos užklumpa lietus, pateikė Johnas Caudwellas.

„Staiga pradėjus lyti, sušalus, mes stabtelime nedidelėse kavinėse, kur nėra jokio lankytojo ir patalpa nešildoma. Sėdime ten ir drebame, nes esame permirkę. Vėliau susirandame viešbutį – tokį, kuriame dauguma nė neapsistotų.

Mums tai problemų nekelia, tai patogu ir sukuria patirtį. Iš gyvenimo išspaudžiame viską. Jei visą laiką vaikytumėtės prabangą, gyvenimas būtų be galo nuobodus ir egocentriškas bei nuviliantis. Aš visada laikiausi stiprios (gyvenimo) perkalibravimo etikos ir žemesnių kartelių nustatymo, nes grįžti prie pradinio gyvenimo būna maloniau, kai turi teigiamų patirčių“, – gyvenimo filosofija su žiūrovais dalijosi verslininkas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė

Milijardierius kalbėjo esantis labai laimingas, kad atrado balansą ir gali gyventi prabangiai, bet pridūrė, jog tos prabangos netrokšta nei jis, nei jo mylimoji.

Kadangi yra žinomas ir turtingas, Johnui Caudwellui dažnai tenka bendrauti su žmonėmis, kurie jo draugijos siekia dėl „labai akivaizdžių“ ir „blogų“ priežasčių. Kad Modesta Vžesniauskaitė yra jam skirtas ir gyvenimui tinkamas žmogus suprato jųdviejų santykiams augant organiškai – iš pradžių užsimezgus paprastai draugystei. Be to, britas ir lietuvė puoselėjo tas pačias vertybes.

Tiesą sakant, kaip rašo „The Sun Online“, tai Modestos Vžesniauskaitės artimieji nerimavo dėl jos santykių su turtingu verslininku ir baiminosi, kad vyras sudaužys jai širdį.

„Kai susipažinau su Johnu, man buvo 31-eri, buvau ką tik išsiskyrusi ir artimiems draugams bei šeimai sužinojus, kad Johnas – turtingas ir už mane vyresnis, pradėjo jaudintis, ar jis manimi nepasinaudos, nepasilinksmins su manimi ir nepames. Aš nepanikavau, pasakiau jiems, kad jis mane daro laimingą ir Johną dabar myli visi, jie jį dievina“, – paaiškino moteris.

Pora sutinka, kad Johno Caudwello energija, aktyvus gyvenimo būdas ir dideli siekiai jį daro jaunesniu. „Jei uždėtumėte man naują odą, plaukus, vidutinis žmogus tikriausiai pagalvotų, kad man 20 ar 30 metų, bet turiu 70-mečio išmintį, – juokavo milijardierius. – Deja, turiu viską išduodančias raukšles, tačiau realybėje daugeliu atveju esu pranašesnis už daugumą dvidešimtmečių.“

Ištrauka iš laidos Millionaire Age Gap Love“:

Poros santykius sutvirtino ir meilė labdarai bei filantropinei veiklai. Johnas Caudwellas – kelių organizacijų įkūrėjas. Viena jų – „Caudwell Children“ neįgaliųjų labdaros organizacija. Ji teikia paramą vaikams ir jų šeimoms, kasmet rengia „Caudwell Butterfly Ball“ – pokylį, kurio metu renkamos aukos. Įprastai jis vyksta vasarą, bet dėl koronaviruso pandemijos šiemet šventę teko nukelti.

Pokylį kiekvieną rudenį rengia ir Modesta Vžesniauskaitė. Monake vykstančio „European Ball“ metu renkami pinigai vienai iš daugelio Johno Caudwello organizacijų.

„Jei turtingi žmonės dažniau dalytųsi, pasaulis taptų geresne vieta“, – sakė Modesta.

„Per savo gyvenimą noriu padaryti kuo daugiau ir po savęs palikti gerovę. Žinau, kad negaliu visiškai pakeisti pasaulio, bet noriu pakeisti bent tai, ką galiu“, – pridūrė Johnas Caudwellas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius