-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Johnny Deppas su trenksmu grįžo į viešumą: „People's Choice“ apdovanojimuose publika išrinko kino ikona

Trečiadienio vakarą Los Andžele nugriaudėjo kasmetiniai „People's Choice“ apdovanojimai, kuriuose savo favoritus išrinko ir apdovanojo publika. Vienu iš ryškiausių vakaro momentų tapo Mėgstamiausios kino ikonos apdovanojimo įteikimas aktoriui Johnny Deppui (53 m.), kurio reputacijai pernai buvo suduotas didžiulis smūgis po itin nešvarių skyrybų su Amber Heard.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atsiimdamas apdovanojimą iš kolegės Jados Pinkett Smith rankų, Johnny Deppas dėkojo gerbėjams, palaikiusiems jį ir nenusigręžusiems „blogais laikais“.

„Per gerus ir per blogus laikus, jūs išlikote su manimi ir pasitikėjote manimi, – gerbėjams dėkojo Johnny Deppas. – Jūs labai maloningai dar kartą pakvietėte mane čia šį vakarą. Aš tai labai vertinu.“

Į 43-iąją „People's Choice“ apdovanojimų ceremoniją „Microsoft“ teatre Los Andžele rinkosi garsiausios Holivudo žvaigždės, o renginio metu buvo pagerbti labiausiai 2016-aisiais publikai patikę pramogų pasaulio atstovai.

Iš viso buvo įteikta per 70 apdovanojimų įvairiose kategorijose, tačiau tik dalis jų – per pagrindinį tiesiogiai transliuojamą šou. Kiti nugalėtojai buvo paskelbti internete ir statulėlės jiems įteiktos asmeniškai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez

Tarp kitų apdovanotųjų – ir Jennifer Lopez (Mėgstamiausia kriminalinio serialo aktorė), Justinas Timberlake'as (Mėgstamiausias atlikėjas), Tomas Hanksas ir Blake Lively (Mėgstamiausi dramatinių filmų aktoriai), Melissa McCarthy ir Kevinas Hartas (Mėgstamiausi komedijų aktoriai), Sofia Vergara (Mėgstamiausia komiško serialo aktorė), „Fifth Harmony“ (Mėgstamiausia grupė) ir kt.

Apdovanojimai Mėgstamiausio filmo ir Mėgstamiausio šeimos filmo kategorijose atiteko animaciniam filmui „Žuvytė Dorė“ („Finding Dory“). Šiame kino kompanijos „Pixar“ filmuke pasakojama apie užmaršią žuvytę, ieškančią savo tėvų. Pagrindinę šio filmo heroję Dorę įgarsinusi komikė Ellen DeGeneres pelnė apdovanojimą už mėgstamiausią animacinio filmo balsą, taip pat ji pelnė mėgstamiausios dienos televizijos šou vedėjos titulą ir su atlikėja Britney Spears pasidalijo apdovanojimą už mėgstamiausią bendradarbiavimą komedijos žanre. Ellen DeGeneres, turinti jau 20 „People's Choice“ apdovanojimų, tapo labiausiai tituluota garsenybe per visą šių apdovanojimų istoriją.

Tuo tarpu mėgstamiausio veiksmo filmo kategorijoje nugalėjo juosta apie komiksų superherojų „Deadpool“, o jo žvaigždė Ryanas Reynoldsas tapo mėgstamiausiu kino aktoriumi. Mėgstamiausios kino aktorės titulas atiteko ir 2015-aisiais šį apdovanojimą gavusiai Jennifer Lawrence. Veiksmo filmų aktoriaus ir aktorės kategorijose nugalėjo Robertas Downey jaunesnysis bei Margot Robbie.

Jau minėta Britney Spears namo parsivežė dar tris apdovanojimus muzikos srityje: gerbėjai ją pripažino mėgstamiausia atlikėja, popmuzikos atlikėja ir socialinių tinklų garsenybe.

„People's Choice“ apdovanojimai rengiami nuo 1975-ųjų. Priešingai nei kituose apdovanojimuose, nugalėtojus čia renka ne komisija, o publika.

15min galerijoje – „People's Choice“ apdovanojimų akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius