Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas tikina, kad Holivudas jam paskelbė boikotą

Johnny Deppas jaučiasi išstumtas iš Holivudo. Na, jei ne išstumtas iš šios prestižinės bendruomenės, ignoravimą kitų jos atstovų aktorius tikrai pajuto. Filmo „Minamata“ premjeros itin laukianti žvaigždė tikina, kad kino industrija jį boikotavo, dėl ko nukenčia ne tik jis pats.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / Vida Press nuotr.

Interviu „The Sunday Times“ Johnny Deppas diskutavo apie JAV kino teatruose dar nepasirodžiusį jo filmą „Minamata“, kurio premjera turėjo įvykti jau seniai, bet dėl tam įvairių priežasčių ji vis atidedama. Juostoje jis vaidina amerikiečių fotožurnalistą, 8-ajame dešimtmetyje padėjusį atskleisti gyvsidabrio nuodų žalą Japonijos pakrančių bendruomenėms. Interviu jis taip pat užsiminė ir apie pastarųjų kelerių metų įvykius, turėjusius įtakos jo karjerai.

Teigiama, kad kino kompanija MGM atidėjo Andrew Levitaso režisuoto projekto pristatymą žiūrovams aktoriui pralaimėjus šmeižto bylą prieš britų bulvarinį leidinį „The Sun“, Johnny Deppą pavadinusį „žmonmušiu“ straipsnyje apie jį ir buvusią aktoriaus mylimąją Amber Heard. Johnny Deppas taip pat turėjo nutraukti sutartį su „Warner Bros.“, atsakingais už „Fantastinių gyvūnų“ franšizę.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas vaidina piktadarį Grindelvaldą
Vida Press nuotr./Johnny Deppas vaidina piktadarį Grindelvaldą

58-erių aktoriui daugiausiai skausmo kelia tai, kad, kaip jis sakė, Holivudas jam paskelbė boikotą, nepaisant jo darbų. Omenyje Johnny Deppas turėjo minėtą filmą.

„Kai kurie filmai paliečia žmones, o tai turi įtakos vaidinusiems juostoje „Minamata“ bei patiriantiems panašius dalykus. Ir visa tai dėl ko, dėl Holivudo man paskelbto boikoto? Dėl vieno žmogaus, vieno aktoriaus nemalonioje ir keblioje situacijoje keletą pastarųjų metų?“ – sakė jis.

Aktorius pridūrė neketinantis stovėti vietoje ir planuojantis imtis veiksmų, kad būtų nušviestos panašios situacijos, rašė „The Hollywood Reporter“.

Šmeižto byla – tik viena iš kelių Johnny Deppą užklupusių problemų. Nepaisant jų, aktorius vis dar sulaukia palaikymo. San Sebastiano ir Karlovi Varų kino festivaliai patvirtino sprendimus pagerbti kontroversiškai nuskambėjusį aktorių, nors ir patys festivalių organizatoriai dėl to sulaukė nemažai kritikos.

San Sebastiano kino festivalyje Johnny Deppui bus įteiktas „Donostia“ apdovanojimas už gyvenimo pasiekimus ir „didelį indėlį kino pasaulyje“. O Tarptautiniame Karlovi Varų kino festivalyje Čekijoje aktorius bus pagerbtas už „ilgametę karjerą ir indėlį kino industrijoje visame pasaulyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius