Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppo gyvenimo moteris Vanessa Paradis atskleidė savo žavesį prieš objektyvą

Vanessa Paradis turi du vaikus, keturis namus, įspūdingą dainininkės, modelio ir aktorės karjerą bei daugelio moterų svajonių vyrą – Johnny Deppą.
Vanessa Paradis
Vanessa Paradis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vanessa Paradis

Tačiau moteris stengiasi per daug nelįsti į viešumą ir ramiai dirbti bei gyventi laimingą gyvenimą. Vienoje iš nedažnų naujų fotosesijų 38-erių V.Paradis parodė, kad jos prancūziškas šarmas neblėsta. Pozuodama Los Andžele esančiame Santa Monikos paplūdimyje aktorė ir dainininkė atskleidė savo šmaikštų būdą bendraudama su žurnalo „Vogue“ žurnalistais, o nuotraukose atrodė elegantiškai seksuali. V.Paradis prieš fotoobjektyvą sukiojosi vilkėdama „Chanel“ aksesuarus, šilkinius ir nėriniuotus apatinius, korsetą.

Šlovė prancūzaitę užklupo anksti – kai jai buvo tik 14–a. Tada buvo išleistas jos hitas „Joe le Taxi“. Nuo tada V.Paradis ne tik dainavo garsiuose Paryžiaus ir Londono klubuose, bet ir buvo dizainerio, „Chanel“ mados namų meno vadovo Karlo Lagerfeldo mūza. „Kartais sunku, bet negali turėti visko. Už kiekvieną gerą dalyką turi susimokėti. Ir tai labai sudėtinga. Gali pamesti galvą, prarasti protą. Turi tai padaryti, priešingu atveju nepajudėsi iš vietos“, – sakė ji.

Akivaizdu, kad du vaikus – 12–metę dukrą Lily-Rose Melody ir 9–erių sūnų Jacką – su partneriu J.Deppu auginančiai moteriai stovėti vietoje gyvenime patinka mažiausiai. Maža to, ji pridūrė besirūpinanti savo sveikata. „Rūpinuosi savimi kur kas labiau nei anksčiau. Po daugybės metų rūkymo prieš 4–erius metus mečiau šį blogą įprotį. Man patinka joga ir pilatesas, turiu jų vaizdajuosčių ir treniruojuosi pati“, – sakė V.Paradis.

Naujausių V.Paradis nuotraukų „Vogue“ žurnalui pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius