Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jos turi kuo didžiuotis: įspūdingiausia krūtinė, geidžiamiausias kūnas, aistringiausios lūpos

Jau kurį laiką Holivude aktores ir dainininkes įprasta apdovanoti ne tik už talentą, bet ir už dailią išvaizdą. Skaitytojai nuolat dalyvauja įvairių žurnalų skelbiamuose konkursuose ir renka dailiausią krūtinę, užpakaliuką, plaukus ar dantis. Šios merginos tikrai turi kuo didžiuotis.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „15min“ nuotr.

Scarlett Johansson (26): Įspūdingiausia krūtinė

Niekas net nedrįstų suabejoti, kad aktorė – ypač dosniai apdovanota gamtos. Vyrai tiesiog pameta galvą dėl jos putlių lūpų, aptakių kūno formų, o labiausiai – dėl nuostabios (ir natūralios!) krūtinės. Jau kelerius metus iš eilės Scarlett nurungia kitas išraiškingų formų konkurentes (Halle Berry, Salmą Hayek, Evą Mendes) pelnydama įspūdingiausios krūtinės savininkės Holivude vardą.

Scarlett prisipažįsta dievinanti savo krūtis, kurias vadina mergaitėmis. „Savo veidu nesu visiškai patenkinta, tačiau biustui neturiu jokių priekaištų“, – šypsosi ji.

AOP nuotrauka/Gisele Bundchen
AOP nuotrauka/Gisele Bundchen

Gisele Bundchen (30): Geidžiamiausias kūnas

Ne veltui ši Vokietijoje gimusi gražuolė per metus uždirba 45 mln. litų – supermodelio kūnas pripažintas pačiu geidžiamiausiu, todėl dizaineriai žino: jei jų sukurtus modelius demonstruoja Gisele, kolekcija bus išpirkta akimirksniu.

G.Bundchen labai rūpinasi savo figūra. Paparacai ją nuolat užfiksuoja išeinančią iš sporto klubo. „Valgau viską, ko užsigeidžiu, dievinu mėsainius ir kitus draudžiamus patiekalus, tačiau visko suvalgau tik po pusę porcijos. Esu įsitikinusi, kad aštrūs padažai ir prieskoniai padeda sparčiau deginti kalorijas, todėl valgau tokį maistą, nuo kurio tiesiog dega burna“, – juokiasi Gisele.

Maža to, žurnalas „Elle“ apklausė garsiausius stilistus prašydamas įvardyti, kurios Holivudo žvaigždės plaukai patys gražiausi. Ir šis titulas atiteko gražuolei G.Bundchen.

Kim Kardashian (30): Išraiškingiausios akys

Seksualioji realybės šou žvaigždė gali didžiuotis pačiomis išraiškingiausiomis akimis visame Holivude. Tiesa, nesunku pastebėti, kad Kim už akių grožį gali būti dėkinga ne tik genams. Taip, ji paveldėjo migdolo formos rudas akis, tačiau ilgų blakstienų Dievas garsenybei pagailėjo. Laimė, gyvename tokiame amžiuje, kai dirbtinis grožis jau nieko nebestebina.

Savo kosmetinėje Kim turi šimtus įvairaus ilgio dirbtinių blakstienų, kurias kiekvieną rytą prisiklijuoja prieš tai akis apvesdama juodu akių pieštuku, kad jos taptų dar efektingesnės. O štai išvydę merginą gatvėje be makiažo vargu, ar atpažintumėte...

AOP nuotrauka/Angelina Jolie
AOP nuotrauka/Angelina Jolie

Angelina Jolie (36): Aistringiausios lūpos

Ilgą laiką buvo dvejojama, ar aktorės lūpos natūralios, ar tai tiesiog grožio chirurgų kūrinys. Galiausiai, neapsikentusi nesibaigiančių kalbų, Angelina išplatino nuotrauką, kurioje ji – trylikametė mergaitė – šypsosi tokiomis pat putliomis ir išraiškingomis lūpomis.

Dauguma vyrų (ir moterų) pripažįsta, kad aistringiausių lūpų titulas pelnytai atitenka A.Jolie. Maža to, galima sakyti, kad ji netgi įvedė tokių lūpų madą visame pasaulyje, už ką šiai aktorei turėtų būti dėkingi plastinės chirurgijos specialistai, prie kurių durų rikiuojasi pacientės su prašymu „Noriu Angelinos Jolie lūpų“.

Megan Fox (25): Gražiausia nosytė

Plastinės chirurgijos specialistai sako, kad dauguma pacienčių, svajojančių apie nosies korekciją, prašo joms sukurti tokią nosį, kokia gali džiaugtis „Transformerių“ žvaigždė M.Fox. Nors pati aktorė niekada nepatvirtino, kad naudojosi grožio chirurgų paslaugomis, specialistai tikina, jog Megan nosis – tikrai ne Dievo dovana. Maža to, kompetentinga komisija nusprendė, kad aktorės nosis – pats tobuliausias 2008-ųjų plastinės chirurgijos kūrinys.

AOP nuotrauka/Cameron Diaz
AOP nuotrauka/Cameron Diaz

Cameron Diaz (38): Dailiausios kojos

Gražuolę aktorę neretai galima išvysti mūvinčią trumpus šortukus, mat ji pati puikiai žino galinti didžiuotis savo nuostabiomis kojomis. Kasmet Cameron nušluosto nosį daugeliui garsenybių „Dailiausių Holivudo kojų“ rinkimuose vis pelnydama pirmąją vietą. Internete apstu patarimų, ką daryti, kad turėtum tokias kojas kaip filmo „Kaukė“ žvaigždės.

„Mažiausiai du kartus per savaitę susitinku su savo asmeniniu treneriu ir mes plušame taip, kad net prakaitas žliaugia. Be to, esu aistringa buriavimo ir snieglenčių sporto gerbėja. Gražių kojų neturėsite, jei valgysite viską iš eilės ir gulėsite prieš televizorių. Stebuklų nebūna!“ – sako Cameron.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius