Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jų likimus valdo „Seksas ir miestas“

Netrukus Lietuvos didžiuosiuose kino ekranuose pasirodys „Seksas ir miestas 2“, kuris, pasak kūrėjų, sudės visus taškus ant „i“. Deja, aistros, patirtos per filmavimą, paveikė ir pagrindines herojes vaidinusias aktores. Jos tapo ne tik žinomos visame pasaulyje. Išlaisvinti šių moterų poreikiai, atviros diskusijos apie intymius dalykus prieš filmavimo kameras pakoregavo ir jų asmeninį gyvenimą.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker / AOP nuotr.

Sarah Jessica Parker (45): ekrane – mados ikona, realybėje – drovi namisėda

Ūgis: 159 centimetrai.
Išvaizda: plaukai – šviesiai rudi, akys – žydros.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; su vyru Matthew Brodericku (48) susilaukė sūnaus Jameso Wilke’o (7), o 2009 m. surogatinė motina sutuoktiniams pagimdė dvynes Marion Lorettą Elwell ir Tabithą Hodge.

Prieš pradėdama filmuotis seriale, aktorė  nė nemanė, kad Carrie Bradshaw vaidmuo pelnys ne tik daugybę „Auksinių gaublių“ nominacijų ir „Emmy“ apdovanojimų, bet ir išgarsins ją visame pasaulyje. Gyvenime Sarah nė iš tolo nepanaši į ekstravagantišką vakarėlių liūtę Carrie. Ši aktorė – drovi namisėda, ne itin mėgstanti lankytis vakarėliuose, o madingi apdarai, be kurių savo gyvenimo neįsivaizduoja Bradshaw, – tik Parker darbo dalis.
„Kai einu į renginį, privalau pasipuošti, tačiau nejaučiu jokio poreikio vaikytis madų. Kai man reikia, sukneles ir aksesuarus išsinuomoju. Kaip kiekviena normali motina, kasdienai renkuosi patogius drabužius ir avalynę. Privalau sutvarkyti daugybę reikalų, todėl negaliu visą dieną lakstyti su aukštakulniais. Namuose esu pavyzdinga žmona ir mama“, – neslepia Parker.

Scanpix nuotr./Kristin Davis
Scanpix nuotr./Kristin Davis

Kristin Davis (45): buvusi alkoholikė dar nepasiruošusi motinystei

Ūgis: 168 centimetrai.
Išvaizda: plaukai – rudi, akys – tamsios rudos.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.

Ne paslaptis, kad prieš 20 metų Kristin buvo užkietėjusi alkoholikė. Iš alkoholizmo jai padėjo išbristi... joga. Aktorė ligi šiol nevartoja svaigiųjų gėrimų ir atlieka jogos, Pilateso pratimus.
„Mano klubai – platūs. Niekada nebuvau liesa ir niekada netroškau tokia būti. Kai jaučiu harmoniją su savo kūnu, iš karto labiau savimi pasitikiu. Negalėčiau laikytis dietų, nes pernelyg save myliu“, – sako žavinga brunetė, prieš kelerius metus pripažinta moteriško grožio etalonu.
Gyvenime Kristin, kuriai motina nuo vaikystės kartojo, kad svarbiausias moters ginklas – natūralumas,  tokia pat rami, gerai išauklėta, kaip ir jos herojė Charlotte. Nors šios aktorės mylimųjų sąraše apstu garsių vyrų pavardžių, tačiau ji vis dar vieniša. „Tikiu meile ir viliuosi, kad kada nors sulauksiu savosios. Nors ir neturiu antrosios pusės, nelaikau savęs nevisaverte. Aš bet kada galiu įsivaikinti ir patirti motinystės džiaugsmą. Tik panašu, jog tam dar nesu pasiruošusi“, – sako aktorė.

AOP nuotr./Kim Cattrall
AOP nuotr./Kim Cattrall

Kim Cattrall (53): vyrai nebepajėgia tenkinti jos nimfomaniškų užgaidų

Ūgis: 177 centimetrai.
Išvaizda: plaukai – šviesūs, akys – rudos.
Šeiminė padėtis: triskart išsiskyrusi; paskutinis jos meilės objektas – virėjas Alanas Wyse’as (33).

Aktorė ne kartą sakė, kad darbas seriale ir filmuose „Seksas ir miestas“ jai vėl padėjo tapti savimi pasitikinčia moterimi. Nenuostabu, jog Kim, suvaidinusi nimfomanę Samanthą Jones, parašė knygą apie seksą. Aktorės teigimu, kai ji suvaidino grupinio, analinio sekso bei masturbacijos scenas, jai nebedrovu apie nieką kalbėti.
Cattrall aprangos stilius tapo labiau provokuojantis. Kim nesidrovi viešai kalbėti apie intymų gyvenimą, ketina rašyti knygą apie vyrų orgazmą ir neslepia, kad ją traukia daug jaunesni vyrai. Triskart išsiskyrusi aktorė vis dėlto mano, jog ji į gyvenimą žiūri kiek rimčiau nei jos herojė Samantha, nes Kim niekada nepritaria vienos nakties romanams. „Ketvirtąkart nebetekėsiu! Ir vaikų nenoriu! Man visko pakanka! Jei to trokštų mano potencialus partneris – vyktų derybos, tačiau, mano nuomone, santuoka – bergždžias reikalas!“ – sako Cattrall, kurios paskutinis meilės romanas, kalbama, nutrūko dėl to, jog partneris nepajėgė tenkinti visų Kim seksualinių užgaidų.

AOP nuotr./Cynthia Nixon
AOP nuotr./Cynthia Nixon

Cynthia Nixon (44): kai atsibodo vyras, įsimylėjo moterį

Ūgis: 180 centimetrų.
Išvaizda: raudonplaukė ir mėlynakė.
Šeiminė padėtis: 1988–2003 m. gyveno su anglų kalbos profesoriumi Danny Mozesu, su kuriuo susilaukė dviejų vaikų – dukters Samanthos (15) ir sūnaus Charleso Ezekielio (8); nuo 2003 m. gyvena su Christine Marinoni, su kuria prieš metus susižadėjo.

„Mano herojė – advokatė Miranda. Ji logiškai mąstanti, profesionali derybininkė. Miranda – realistė ir į gyvenimą žvelgia tikrai ne pro rožinius akinius. Jos humoras gali žeminti, kartais netgi šokiruoti. Aš pati tokia esu“, –  sako Cynthia.
Kad garsi teatro aktorė įkūnys Mirandą, serialo kūrėjams tapo aišku jau po pirmojo bandymo. Tačiau ji iš blondinės privalėjo virsti raudonplauke ir tapti madinga, seksualia moterimi, nebijančia prieš filmavimo kameras kalbėti apie pačius intymiausius dalykus. Cynthia su prodiuserių reikalavimais sutiko, naujam darbui neprieštaravo ir tuometis jos gyvenimo partneris Danny Mozesas. Tačiau vyras netrukus pajuto, kad jo moterį paveikė darbas „Sekso ir miesto“ filmavimo aikštelėje: pavargusi nuo darbo Nixon nebeskyrė jam tiek dėmesio, kiek anksčiau, ji tapo kur kas laisvesnė, daugiau laiko sugaišdavo rūpindamasi savo grožiu ir drabužiais. Po antrojo vaikelio gimimo Cynthia greitai sulieknėjo ir pareiškė vyrui, su kuriuo pragyveno 15 metų, kad jis jos nebedomina.
Kiek vėliau aktorė suvokė esanti lesbietė ir pasinėrė į moters paieškas. Pernai Cynthia susižadėjo su širdies drauge Christine. Šiemet Gėjų ir lesbiečių asociacija prieš diskriminaciją kino garsenybei įteikė pagrindinį metų apdovanojimą už netradicinės orientacijos žmonių teisių gynimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius