Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis atvėrė širdį apie savo nuosmukius: prakalbo apie narkotikus ir jį sužlugdžiusią šlovę

Dainininkas Justinas Bieberis (25) instagramo sekėjus nustebino itin atviru ir jautriu laišku, kaip „jis tapo nekenčiamiausiu žmogumi pasaulyje“. Žvaigždė, kurią vadybininkas Scooteris Braunas atrado, kai jis buvo 13-os metų, prisipažino vartojęs narkotikus ir kenkęs savo buvusiems santykiams.
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Justinas Bieberis, kuris jau kurį laiką nuoširdžiai kalba apie savo psichinės sveikatos problemas, instagrame paaiškino, kaip staigi šlovė paauglystės metais iškraipė jo suvokimą apie gyvenimą.

„13 metų berniukas iš mažo miestelio buvo garbinamas visame pasaulyje. Milijonai žmonių man kartojo, kaip labai jie mane myli, koks šaunus aš esu. Būdamas jaunas tokius dalykus girdėjau gana dažnai, ir iš tikrųjų pradėjau tuo tikėti“, – rašė atlikėjas.

„Visi viską darė dėl manęs, todėl aš niekada taip ir neišmokau atsakomybės“, – pridūrė vaikinas.

Būdamas 18 metų J.Bieberis savo banko sąskaitoje buvo susikrovęs milijonus, todėl galėjo gauti bet ką, ko tik užsimanydavo. Dabar atlikėjas gailisi, kad neįgijo jokių įgūdžių realiame gyvenime.

Socialiniame tinkle vaikinas taip pat prisipažino, kad suėjus 19 metų jis pradėjo vartoti narkotikus. Be to, dainininkas taip pat pradėjo kenkti savo buvusiems santykiams, o širdies drauges dažnai užgauliodavo.

„Aš priėmiau visus blogiausius sprendimus, kokius tik galite įsivaizduoti, ir nuo paties mylimiausio ir visame pasaulyje dievinamo paauglio nusiritau iki pat labiausiai išjuokiamo, smerkiamo ir nekenčiamo žmogaus pasaulyje“, – nuoskaudomis dalijosi J.Bieberis.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Justinas Bieberis
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Justinas Bieberis

Vėliau atlikėjui teko susidurti ir su teisėsauga, kai 2014 metais jis kelis kartus buvo suimtas už vandalizmą ir vairavimą išgėrus. Tai, anot atlikėjo, jam taip pat paliko įspaudą gyvenime.

„Būdavo labai sunku išlipti iš lovos rytais... Kai atrodo, kad viena bėda atsiranda po kitos, o kur dar kitos problemos... Kartais atrodė, kad tai atves iki taško, kai tu daugiau nebenorėsi gyventi. Kai jauti, kad niekas daugiau nepasikeis“, – apie gyvenimo nuosmukius kalbėjo dainininkas.

Tačiau žvaigždė teigė, kad jo draugų, šeimos bei žmonos Hailey Baldwin tikėjimas ir palaikymas padėjo apversti jo gyvenimą aukštyn kojomis.

„Instagram“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
„Instagram“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

„Man prireikė metų, kad galėčiau atsigauti dėl visų šių tragiškų sprendimų, pataisyti sugadintus santykius ir pakeisti įpročius. Laimei, Dievas apdovanojo mane nepaprastais žmonėmis, kurie mane myli. Šiuo metu aš išgyvenu geriausią laikotarpį savo gyvenime – SANTUOKĄ!!“ – rašė atlikėjas.

Po dainininko įrašu gerbėjai rašė palaikančias žinutes bei paguodos kupinus komentarus. Prie komentarų prisidėjo ir buvęs atlikėjo asmens sargybinis Kenny Hamiltonas, kuris neslėpė Justinu labai besididžiuojantis.

„Klaidos buvo padarytos, bet vien dėl to, kad tu radai kelią atgal į geresnį save, aš didžiuojuosi būdamas Belieberiu“, – rašė vienas fanas.

„Aš visada tave mylėjau, Justinai, visomis fazėmis, ir visada žinojau, kad tavyje yra kažkas gero“, – pridėjo kitas.

J.Bieberis prieš dvejus metus paskelbė, kad daro pertrauką nuo muzikos. Šį sprendimą vaikinas patvirtino, kai atšaukė 2017 metų turo „Purpose World Tour“ paskutinius 14 koncertų. „Aš noriu, kad mano protas, širdis ir siela justų darną“, – viešame pranešime apie pertrauką nuo muzikos kalbėjo atlikėjas.

Nepaisant pertraukos, dainininkas neseniai pasirodė kaip pritariantis atlikėjas Edo Sheerano dainoje „I Dont Care“ ir Billie Eilish dainos „Bad Guy“ remikse. Gerbėjai įsitikinę, kad pasirodymai įvyko dėl netikėto naujo kūrinio, su kuriuo J.Bieberis grįš į sceną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius