Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis iš viešbučio balkono spjaudė į susirinkusių gerbėjų minią

Dainininkas Justinas Bieberis tikrai nėra geras pavyzdys. Bent jau pastaruoju metu. Kanadietį atlikėja nuolatos lydi skandalai, į kuriuos vaikinas įsivelia per neapdairumą ir pasipūtimą. Štai neseniai atsiprašęs už tai, kad šlapinosi į kibirą restorano virtuvėje ir iškoneveikė buvusį JAV prezidentą Billą Klintoną, jis ir vėl išsišoko.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį, prieš koncertą J.Bieberis su savo draugais laiką leido Toronte esančiame viešbutyje. Prie šio buriavosi gausi dainininko gerbėjų minia. Justinas išėjęs į viešbučio balkoną su ja nusprendė gana keistokai pasisveikinti – apspjaudamas apačioje stovinčius gerbėjus. Nuotraukas galite pasižiūrėti čia.

Justinas paparacų užfiksuotose nuotraukose, persisvėręs per balkono atbrailą ruošiasi spjūviui ir galiausiai seilės krenta žemyn, ant klykiančių merginų galvų. Tuo tarpu jo draugai, rodosi, mėgaujasi reginiu ir juokiasi.

Šiuo žygdarbiu patenkintas liko ir Justinas, mat atsisukęs į draugus jis, su pasididžiavimo išraišką veide, juokėsi. Tuomet atlikėjas griebėsi savo išmaniojo telefono ir filmavo bei fotografavo minią apačioje.

VIDEO: Justinas Bieberis iš viešbučio balkono spjaudė į susirinkusių gerbėjų minią

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius