Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis įsigijo prabangius namus Kalifornijoje

Mažiau nei prieš mėnesį sulaukęs pilnametystės, paauglių numylėtinis dainininkas Justinas Bieberis nešvaisto laiko veltui. Kad įrodytų, jog yra suaugęs, vaikinas už 6 mln. JAV dolerių įsigijo naujus namus.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus vos kelioms dienoms po 18-to gimtadienio, Justinas rimtai svarstė pirkti namus, kuriuos šiuo metu nuomojasi aktorius Ashtonas Kutcheris, tačiau persigalvojo.

Su garsia atlikėja Selena Gomez susitikinėjantis Justinas nusprendė, kad jam ir jo merginai labiau tiks namai Kalabase, Los Andželo šiaurėje. Jo kaimynais tapo režisierius Stevenas Spielbergas ir atlikėja Britney Spears.

Rūmų teritorijoje yra ne tik namas, bet ir baseinas, svečių namai, milžiniškas garažas, kuriame vaikinas galės laikyti savo prabangių automobilių kolekciją.

Pasak portalo X17online.com, Justinas planuoja instaliuoti kompiuterinę sistemą, leisiančią su nuotoliniu pulteliu reguliuoti žaliuzes, šviesas, vartus ir netgi vonią. Teigiama, kad jis nori įsirengti tikrą paauglio vaikino kambarį, kur būtų galima žaisti kompiuterinius žaidimus ar lyg kino salėje žiūrėti filmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius