-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Bieberis metė iššūkį Tomui Cruise'ui: „Jei nepriimsi šios kovos, tu bijai“

JAV dainininkas Justinas Bieberis (25) dėl sveikatos problemų padarė pertrauką nuo muzikos, o laisvu metu, panašu, jo galva kupina idėjų ir avantiūrų. Pavyzdžiui, savaitgalį jis metė iššūkį „Neįmanomos misijos“ žvaigždei Tomui Cruise'ui (56) – pasiūlė jam susikauti mišriųjų kovos menų (MMA) ringe.
Justinas Bieberis ir Tomas Cruise'as
Justinas Bieberis ir Tomas Cruise'as / „Scanpix“ nuotr.

Pasiūlymą tarsi iš giedro dangaus jis pateikė savo oficialioje „Twitter“ paskyroje, o jo netikėtas iššūkis ir prajuokino, ir privertė sunerimti gerbėjus.

„Aš noriu mesti iššūkį Tomui Cruise'ui, kurį kviečiu susikauti su manimi ringe. Tomai, jei nepriimsi šios kovos – tu bijai ir su tuo turėsi gyventi“, – drąsiai reiškėsi J.Bieberis.

Tame pačiame įraše dainininkas suskubo klausti, kas surengs būsimą kovą tarp paauglių dievinamo 25-erių atlikėjo ir 57-erių aktoriaus. Prie šio klausimo J.Bieberis pažymėjo ir UFC prezidentą Daną White'ą.

Aktorius T.Cruise'as kol kas neatsakė į mestą iššūkį. Taip pat nėra aišku, kodėl J.Bieberis iš niekur nieko sugalvojo kovoti būtent su juo.

Tiesa, dauguma internautų tikisi, kad kova išties įvyks, tačiau jau dabar ją laiko negailestinga.

Galiausiai prie diskusijos prisidėjo ir Airijos kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras, pasisiūlęs surengti būsimą kovą.

„Jeigu Tomas Cruise'as yra tikras vyras, galintis priimti iššūkį, tai „McGregor Sports and Entertainment“ surengs šį susirėmimą. Ar Cruise'as turi drąsos kautis taip, kaip jis tai daro filmuose? Pasilikite, jei norite sužinoti!“, – greitai į mestą iššūkį sureagavo C.McGregoras.

Beje, prieš šį įrašą Justinas Bieberis užminė mįslę, kad artimiausiu metu pilnu tempu grįš į sceną: „Daugiau muzikos atkeliauja. Laimingo sekmadienio“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Justinas Bieberis žmonai nupirko 8 mln. dolerių vertės namus: pasižvalgykite po mansardą Beverli Hilse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius