-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis po ilgos pertraukos sugrįžo į sceną: „Tai sunkiausias periodas mano gyvenime“

Ariana Grande dar kartą nustebino žiūrovus festivalyje „Coachella“. Prieš savaitę ji surengė pasirodymus kartu su grupe „NSYNC“, atlikėja Nicki Minaj, o galiausiai praėjusį savaitgalį festivalį uždarė kartu su popmuzikos dievaičiu atlikėju Justinu Bieberiu, kuris jau beveik dvejus metus nesirodė scenoje.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Apsivilkau šiuos laisvus drabužius nežinodamas, kad šiandien teks lipti į sceną. Tai mano pirmasis pasirodymas beveik per dvejus metus, – atlikęs savo hitą „Sorry“ sakė Justinas Bieberis. – Labai jums ačiū. Netrukus pristatysiu ir naują albumą.“

Artimas atlikėjo draugas portalui „People“ sakė: „Justinui tai buvo labai svarbus dalykas. Scenoje jis nebuvo ilgą laiką, todėl sugrįžęs tikrai džiaugėsi. Dabar jis vėl gali pajusti ryšį su gerbėjais.“

View this post on Instagram

Ari u are a class act @arianagrande

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Prieš savaitę J.Bieberis rašė, jog dabartinis periodas jo gyvenime yra labai sunkus. Atlikėjas anksčiau yra pripažinęs, kad sirgo depresija ir dėl to darė karjeros pertrauką, tačiau dabar vėl grįžta į normalų gyvenimą. „Man vis geriau ir geriau. Niekada nesustosiu kovoti. Tai sunkiausias periodas mano gyvenime“, – „Instagram“ paskyroje rašė atlikėjas.

Paskutinis Justino Bieberio albumas „Purpose“ pasirodė 2015-ųjų lapkričio mėnesį. Prieš tai, 2013-aisiais, atlikėjas skelbė, kad daro pertrauką nuo muzikos. Tą patį atlikėjas savo gerbėjams pranešė šių metų kovą, tačiau dabar jau žada naują muzikinį albumą. „Muzika man yra labai svarbi, tačiau nieko nėra svarbiau už šeimą ir sveikatą“, – pranešdamas apie pertrauką rašė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius