Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis šaiposi iš gandų apie jo apklausą Italijos policijoje

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis trečiadienį išjuokė žiniasklaidos pranešimus, esą jis buvo apklaustas Romos policijos, kai buvo gautas Argentinos prašymas jį suimti dėl numanomo fotografo užpuolimo.
1 vieta – 20-metis Justinas Bieberis (80 mln. JAV dolerių)
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Autoritetingiausi Italijos dienraščiai „La Repubblica“ ir „Corriere della Sera“ rašė, kad Kanados dainininkas buvo apklaustas penkių žvaigždučių viešbutyje, kuriame buvo apsistojęs, bet nebuvo suimtas.

Policija, su kuria susisiekė naujienų agentūra AFP, neigė, kad atlikėjas buvo suimtas, bet atsisakė komentuoti pranešimus, esą jis buvo apklaustas.

Justinas Bieberis šį incidentą pats pakomentavo savo „Twitter“ paskyroje, neigdamas tuos pranešimus, kurie esantys tik „gandai, gandai, gandai“.

„Viskas gerai. Toks žurnalistų darbas. Mėgaujuosi Italija ir esu dėkingas visiems maloniems vietos žmonėms. Ačiū jums. Puikus maistas“, – pridūrė jis.

21 metų Justinas Bieberis anksčiau šią savaitę dalyvavo Italijos sostinėje vykstančiame kino juostos „Zulanderis 2“ („Zoolander 2“) filmavime.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Justinas Bieberis
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Justinas Bieberis

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad jis buvo apklaustas dėl balandžio 8 dieną vieno Argentinos teisėjo Interpolui pateikto prašymo suimti popmuzikos žvaigždę.

Justinas Bieberis pernai lapkritį ignoravo teismo nurodymą atvykti į posėdį byloje, susijusioje su incidentu, įvykusiu Buenos Airėse 2013 metų lapkritį per jo gastroles „Believe“.

Fotografas Diego Pesoa kaltina Justiną Bieberį liepus savo asmens sargybiniui jėga atimti jo fotoaparatą ir mobilųjį telefoną prie vieno naktinio klubo prabangiame Palermo rajone.

Tarptautinė policijos agentūra Interpolas arešto orderių neišduoda, bet gali išsiųsti vadinamąjį raudonąjį pranešimą savo 190 narių, informuodamas, kad kuris nors įtariamasis yra ieškomas kurios nors šalies.

Vienintelis Justino Bieberio vizitas Argentinoje per 2013-ųjų gastroles buvo aptemdytas skandalų. Dainininkas buvo išmestas iš viešbučio, o jo gerbėjai piktinosi, kad vienas koncertas truko tik 45 minutes, nes Justinui Bieberiui suskaudo pilvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius