Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis savo gerbėjams parodė plikos sėdynės nuotrauką

„Ko tik tos žvaigždės neprisigalvoja“, - iš dažno skeptiko lūpų išsprūstanti frazė. Tačiau šį kartą paauglių dievukas Justinas Bieberis (18), matyt, bus perlenkęs lazdą. Savo gerbėjams socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje jis parodė... savo nuogut nuogutėlį užpakalį.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Instagram“ nuotr.

Nuotrauką, kurioje jis stovi nugarą į objektyvą nusismaukęs kelnes, dainininkas įkėlė šeštadienio vakarą ir neilgai trukus ją pašalino. Tačiau internautai jau spėjo ja pasidalinti, komentatoriai paliko 20 tūkst. atsiliepimų ir net 90 tūkst. dainininko gerbėjų paspaudė „Mėgti“ (angl. „like“ – red.past.) mygtuką, rašo portalas Gossipcop.co.uk.

Primename, kad portalas Žmonės.lt jau rašė, apie vakar pasirodžiusią Justino Bieberio dainos „Take you“ akustinę versiją. Tokią dovaną gerbėjams atlikėjas nusprendė padovanoti švęsdamas 6-ąsias debiuto „Youtube“ metines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius