-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis savo Valentino dieną paaukojo šešerių metų vėžiu sergančiai mergaitei

Kanadietis dainininkas Justinas Bieberis savo gerbėjų širdis suvirpino per Valentino dieną – vaikinas nusprendė pasielgti kilniai ir šią dieną skyrė šešiametei, smegenų vėžiu sergančiai mergaitei.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Bieberis vienai dienai „vedė“ šešiametę Avalanną Routh ir taip išpildė vieną jos karščiausių svajonių. Mergaitė troško J.Bieberį sutikti asmeniškai. Apie tai dailininkas sužinojo iš šešiametės tėvų, kurie į jį kreipėsi socialiniame tinklalapyje „Facebook“. Atlikėjas nepatingėjo nuskristi iš Bostono į Niujorką,kad Valentino dieną praleistų su mergaite.

J.Bieberio ir jo sergančios gerbėjos pasimatymo akimirkas galite išvysti čia.

Mergaitė kenčia nuo retos ir itin agresyvios smegenų vėžio formos. Nuo gimimo mergaitei teko iškęsti sudėtingas chemoterapijos procedūras, praneša dailymail.co.uk.

Justinas ir Avalanna pusdienį leido žaisdami stalo žaidimus, pyragėlius, ir įteikdami vienas kitam po autografą „vestuvių ceremonijos“ metu. Susitikimo metu Avalannai netgi buvo leista pabuvoti plaukų stiliste ir pakoreguoti J.Bieberio šukuoseną.

Paklausta, kiek laiko yra įsimylėjusi J.Bieberį, dar gerai skaičių nepažįstanti Avalana atsakė: „Septynerius metus. Ne, aštuoniasdešimt metų“.

Paauglių dievaitis J.Bieberis vėliau socialiniame tinklalapyje „Twitter“ parašė savo įspūdžius. „Tai buvo vienas geriausių dalykų, kokius esu kada nors padaręs. Ji buvo NUOSTABI! Dabar jaučiuosi labai įkvėptas! Ponia Bieber mane tikrai įkvėpė“.

Vėliau J.Bieberis „Twitter“ puslapyje paskelbė kitą įrašą. „Geriausia mano dienos dalis“, – skelbė įrašas po nuotrauka, kurioje atlikėjas įamžintas apsikabinęs su savo mažąja gerbėja.

„Tai buvo nuostabu, tai buvo dar vienas smagus gyvenimo įvykis“, – vienai televizijos laidai teigė Avalannos mama Aileen.

Po dienos, praleistos su savo dievuku, Avalanna teigė jį visiškai įsimylėjusi.

Mergaitės svajonė buvo įgyvendinta dėka „Jimmy Fund“ labdaros fondo, padedančio vėžiu sergantiems vaikams jau 60 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius