Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis sumokėjo 80 tūkst. dolerių kaimynui, kurio namą apmėtė kiaušiniais

Justino Bieberio (20 m.) ir dabar jau buvusio jo kaimyno konflikte padėtas taškas – dainininkas nukentėjusiajam, kurio namą įsismaginęs paauglių dievaitis apmėtė kiaušiniais, sumokėjo 80 tūkst. JAV dolerių (221 tūkst. Lt).
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Kaip TMZ sakė Justino Bieberio advokatė Shawn Holley, dainininkas jau atsiskaitė su savo buvusiu kaimynu. Sumokėti piniginę kompensaciją kaimynui teismas dainininką įpareigojo dar liepos mėnesį.

Justinui Bieberiui taip pat tada skirta apsilankyti 12-oje pykčio valdymo užsiėmimų, dainininkas jau išklausė keturias pamokas. Taip pat Justinui Bieberiui paskirta penkios dienos visuomenei naudingo darbo.

Planuojama, kad Justinas Bieberis visiškai bausmę atliks iki kitų metų vasario 10-osios, tačiau iki pat 2016-ųjų jam bus bandomasis laikotarpis ir jį stebės policija.

Žmonės.lt primena, kad savo kaimyno namą Kalabaso rajone Kalifornijoje Justinas Bieberis kiaušiniais apmėtė šių metų sausį, po to jo paties namuose buvo atlikta krata. Justinas Bieberis netrukus po minėto incidento išsikraustė iš Kalabaso ir kovo mėnesį pardavė savo namą realybės šou žvaigždei Khloe Kardashian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius