Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis surengs privatų koncertą Beckhamų vaikams

Paauglių popdievaitis Justinas Bieberis surengs privatų pasirodymą Davido ir Victorios Beckhamų naujagimei Harper ir trims jos broliams.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, 17-metis dainininkas sutarė, kad pasirodys garsios poros namuose Los Andžele už privačias buvusio Anglijos futbolo rinktinės kapitono D.Beckhamo futbolo pamokas. Teigiama, kad J.Bieberis kartu koncertuoti pasiims ir savo 18-metę merginą Seleną Gomez, kuri atliktų specialią dainą, skirtą nė dviejų savaičių nesulaukusiai Beckhamų jauniausiai atžalai Harper. „Sutikau berniukams ir Harper privačiai padainuoti, jei Davidas mane pamokys žaisti futbolą. Davidas – puikus tėvas ir jis pasakė, kad vaikai labai nudžiugtų, jei jiems koncertuočiau, tad turėjau sutikti“, – sakė J.Bieberis.

12-metis Brooklynas, 8-erių Romeo ir 6-erių Cruzas yra pasišventę kanadiečių atlikėjo gerbėjai ir praėjusiais metais net lankėsi viename jo koncertų kartu su tėčiu D.Beckhamu. Praėjusiais metais J.Bieberis buvo nufotografuotas maloniai besišnekučiuojantis su garsiu futbolininku per vienas krepšinio rungtynes. „Davidas pasakojo, kad mano dainos nuolat groja jų namuose. Tiek jis, tiek Victoria yra šaunūs, tad esu laimingas galėdamas padaryti jiems paslaugą“, – sakė 17-metis atlikėjas.

Taip pat rašoma, kad Beckhamų sūnūs yra amerikiečių televizijos serialo „Wizards Of Waverly Place“, kuriame vaidina S.Gomez, gerbėjai. Beje, šiame seriale yra herojė vardu Harper. „Galbūt dabar, kai Beckhamai turi dukrelę, užsuks ir Selena, ji padainuotų Harper“, – sakė J.Bieberis. Jo teigimu, 37-erių Victoria ir 36-erių Davidas gali susilaukti ir dar vieno vaiko. „Jie taip myli vaikus, jog nenustebčiau, jei nutartų turėti dar vieną“, – sakė jis.

„Scanpix“ nuotr./Beckhamų šeima
„Scanpix“ nuotr./Beckhamų šeima

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius