Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Theroux: „Su Jennifer esu laimingiausias vyrukas pasaulyje!“

Nepaisant įvairiausių gandų, aktoriai Justinas Theroux ir Jennifer Aniston teigia šiuo metu esantys labai laimingi. 40-metis J.Theroux žurnalui „Extra“ pasakojo esąs patenkintas savo gyvenimu. „Visuomet einu miegoti manydamas, kad esu laimingiausias vyrukas pasaulyje“, – sakė jis.
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Vyras, kuris yra ir naujojo filmo „Roko amžius“ scenarijaus bendraautoris, su mylimąja J.Aniston savaitgalį mėgavosi Paryžiaus romantika. Jų romanas į viešumą iškilo daugiau kaip prieš metus, 2011-ųjų pavasarį.

Paryžiaus oro uoste porą matę liudininkai tikino, kad aktoriai atrodė įsimylėję. „Nors jie turėjo pirmumo teisę praeiti pro oro uosto apsaugą, tačiau neskubėjo. Buvo akivaizdu, kad jie laimingi kartu, jie bučiavosi ir buvo apsikabinę. Panašu, kad Paryžius išties jų meilės miestas“, – sakė „US Weekly“ šaltinis.

43-ejų J.Aniston ir J.Theroux drauge vaidino 2011-ųjų filme „Wanderlust“. Gegužės mėnesio žurnalui „Marie Claire“ žinoma aktorė atskleidė, kas ją labiausiai žavi mylimojo elgesyje. „Jis tikras gynėjas. Jis toks geras ir labai linksmas“, – kalbėjo garsi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius