Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Bell šeima nuo M.Kunis neatsilieka: vaikus prausia tik pajutus nemalonų kvapą

Amerikiečių aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris neseniai atskleidė, kad savo vaikus prausia tik tada, kai ant jų pamato purvą. Tačiau, kaip dabar paaiškėjo, jie nėra vienintelės žvaigždės, kurių maudymosi įpročiai neįprasti. Štai Daxas Shepardas ir Kristen Bell pokalbių laidoje „The View“ papasakojo, kad jų vaikai prausiami tik pajutus nemalonų kvapą.
Daxas Shepardas ir Kristen Bell
Daxas Shepardas ir Kristen Bell / Vida Press ir 15min klijuotė nuotr.

Pokalbių laidoje „The View“ komikų pora Daxas Shepardas ir Kristen Bell nepraleido progos paatvirauti ne tik apie karjerą, bet ir apie gyvenimą namuose. Pasirodo, K.Bell atskleidė, kad prieš „prausdama savo du vaikus“, ji mėgsta „palaukti smarvės“.

Šia tema pora pradėjo šnekėti po to, kai buvo priminta Milos Kunis ir Ashtono Kutcherio prausimosi išpažintis. Nors kai kam tai galėjo sukelti nemalonius jausmus, tačiau savo atvejo kita aktorių pora net neketino slėpti.

„Mes maudydavome savo vaikus kiekvieną vakarą prieš miegą, kaip įprasta, tada jie tiesiog pradėjo miegoti patys be rutinos. Ir pradėjome sakyti: „Ei, kada paskutinį kartą juos maudėme“?“, – apie savo dukras Lincorn ir Delta kalbėjo aktorius Daxas.

Pokalbių laidoje „The View“ K.Bell sakė, kad skleidžiamas nemalonus kvapas, anot jos, biologiškai parodo, kad atėjo metas praustis.

„Aš labai laukiu smarvės“, – atvirai laidoje prabilo aktorė.

K.Bell prisipažįsta nepykstanti ant dukrų, todėl kiekvieną kartą nesivargina skaičiuoti dienų, o tiesiog pasikliauna savo uosle.

„Tai tampa signalu. Sąžiningai sakau, kad tai tik bakterijos. Gavęs bakterijų, turi būti toks: „Įlipt į vonią ar dušą“, – kalbėjo ji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Daxas Shepardas ir Kristen Bell
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Daxas Shepardas ir Kristen Bell

Tiesa, panašiai prieš savaitę kalbėjo ir kita garsi pora – M.Kunis ir A.Kutcheris. Mila Kunis atskleidė, kad namuose, kur prabėgo jos vaikystė, karštas vanduo buvo retas reiškinys, todėl ji pati dažnai nesiprausdavo.

Šis įprotis, jei taip jį galima pavadinti, niekur nedingo ir aktorei susilaukus vaikų – muilu su chemikalais savo atžalas ji prausdavo tik kai tai daryti būdavo būtina. Net poros naujagimiai vakarinėje vonelėje taškydavosi ne kiekvieną vakarą.

Čia įsikišo Daxas Shephardas, pridurdamas, kad jo sutuoktinė Kristen Bell dukras Lincoln ir Delta maudydavo kiekvieną vakarą, bet šį ritualą apleido, tiksliau, vaikams ūgtelėjus jis atliekamas vis rečiau.

Mila Kunis pritarė, kad taip pat augina savąsias atžalas, o Ashtonas Kutcheris sakė: „Jei ant jų jau matosi purvas, metas praustis. Kitu atveju nėra reikalo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius