Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Dunst iki šiol jaučiasi keistai dėl vaikystės bučinio su B.Pittu

Prieš daugiau nei 20 metų pasirodęs Holivudo filmas „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“ ne vienam žiūrovui paliko neišdildomą įspūdį. Vis dėlto jame vaidinusi amerikiečių aktorė Kirsten Dunst apie jį kalba su kitokiais prisiminimais. Pasirodo, jai būnant visai jaunai teko pasibučiuoti su kolega Bradu Pittu, o bučinys iki šiol kelia nemalonius prisiminimus.
Bradas Pittas, Kristen Dunst, filmo „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“ akimirka
Bradas Pittas, Kirsten Dunst, filmo „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“ akimirka / Vida Press nuotr.

K.Dunst buvo vos 11 metų, o garsiajam B.Pittui 30, kai 1994 m. pasirodė siaubu ir mistika apipintas filmas „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“. Jame veiksmas sukasi aplink vampyrą Louis de Pointe du Lac (vaidina akt. B.Pittas), kuris pasakoja apie savo gyvenimą reporteriui Danieliui Molloy.

Tuo metu Klaudija (vaidina akt. K.Dunst), kuri po savo transformacijos patenka po Louis sparneliu, bėgant metams šiuo pokyčiu tampa vis labiau ir labiau nepatenkinta. Pasmerkta amžiams įstrigti mažos mergaitės kūne, Klaudija nusivilia savo nemirtingumu, nes trokšta tapti suaugusia moterimi.

Kino kritikas Rogeris Ebertas yra sakęs, kad būtent šis aktorės vaidmuo, kuriame ji prieš savo valią paverčiama vampyre, tapo „vienu iš baisesnių istorijos aspektų“.

Tačiau pačiai K.Dunst įstrigo ne jos vaidinamos personažės likimas, o būtent viena scena. Apie ją moteris prabilo interviu metu su „Vanity Fair“. Ji pasakojo apie Klaudijos ir Luiso trumpą bučinį, po kurio jautėsi nejaukiai.

Vida Press nuotr./Filmo „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“ akimirka
Vida Press nuotr./Filmo „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“ akimirka

„Tai buvo blogiausias dalykas, kurį padariau, be to, tuo metu turėjau pabučiuoti Bradą Pittą. Aš buvau maža mergaitė, o jis man buvo kaip brolis, ir tai buvo labai keista, nors tai buvo tik pakštelėjimas. Man tai labai nepatiko“, – interviu kalbėjo K.Dunst.

Nepaisant bučinio, Kirsten buvo patenkinta laikotarpiu, kai teko filmuoti „Interviu su vampyru: vampyrų kronikos“. Ji sakė, kad filmavimo aikštelėje su ja visi elgėsi kaip su tikra princese.

Vida Press nuotr./Kirsten Dunst vaikystėje
Vida Press nuotr./Kirsten Dunst vaikystėje

Apie bučinį su B.Pittu aktorė yra jau anksčiau kalbėjusi laidoje „Entertainment Tonight“. Tada 12-metė sakė, kad to „labai nekentė“.

„Bradas filmavimo aikštelėje buvo kaip mano vyresnysis brolis ir buvo tas pats, kaip bučiuoti savo vyresnįjį brolį. Buvo keista bučiuotis su vyresniu vaikinu. Ir aš turėjau pabučiuoti jį į lūpas, todėl tai buvo žiauru“, – archyviniame vaizdo įraše dar vaikystėje kalbėjo K.Dunst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius