-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Jenner pranešė, kad keičia kūdikio vardą: jis – nebe Wolfas

Kylie Jenner atskleidė, kad jos ir Traviso Scotto kūdikio vardas nebėra Wolfas. Anot Kylie, jis tiesiog netiko mažyliui.
Kylie Jenner ir Travisas Scottas
Kylie Jenner ir Travisas Scottas / Socialinių tinklų nuotr.

Kylie Jenner atskleidė svarbią naujieną apie savo vieno mėnesio kūdikio vardą. Nors iš pradžių ji teigė, kad berniuko vardas yra Wolfas Jacquesas Websteris, nuo šiol taip nebėra.

Dviejų vaikų mama savo instagramo istorijoje pasidalijo svarbia naujiena.

„Jūsų įdomumui, mūsų sūnaus vardas nebėra Wolfas“, – rašė ji. „Mes tiesiog tikrai nejautėme, kad šis vardas jam tinka. Tiesiog norėjau pasidalyti.“

Stop kadras/Kylie Jenner pareiškimas
Stop kadras/Kylie Jenner pareiškimas

Tiesa, Kylie nepasakė, koks yra naujasis sūnaus vardas. Gali būti, kad dar nėra apsisprendusi arba kol kas nori tai pasilaikyti sau. Nepriklausomai nuo to, jis nebeprimins laukinio gyvūno. Galbūt ji pasirinks Angelą – vardą, kurio gerbėjai iš pradžių tikėjosi.

Nors iki šiol Kylie mažai dalijosi informacija apie savo nėštumą, akivaizdu, kad ji pasiruošusi būti atviresnė. Neseniai pasakojo apie tai, kad nuo pat berniuko gimimo kovoja su pogimdyminėmis problemomis.

„Tiesiog noriu pasakyti mamoms, jog po gimdymo nebuvo lengva“, – kovo 15 d. vaizdo įraše sakė Kylie, vilkėdama juodą palaidinę.

„Labai sunku psichologiškai, fiziškai, dvasiškai, tiesiog beprotiška“, – tęsė ji. „Nenorėjau tiesiog grįžti į gyvenimą to nepasakiusi, nes... kitoms mamoms, kurios dabar tai išgyvena, atrodo, kad žinomiems žmonėms viskas lengviau, bet taip nėra. Buvo sunku. Net nemaniau, kad šiandien atvažiuosiu į šią treniruotę, bet esu čia ir jaučiuosi geriau. Taigi, jūs turite tai padaryti.“

Žvaigždės „Keeping Up With The Kardashians“ ir Traviso Scotto berniukas, anksčiau žinomas kaip Wolfas, gimė 2022 m. vasario 2 d. (kitaip – 2.2.22). Ji atskleidė didžiąją naujieną pasidalijusi žavinga nuotrauka, kurioje ji laiko savo berniuko mažytę rankytę. Traviso ir Kylie antrasis berniukas turi trejų metų vyresniąją sesutę Stormi Webster.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius