Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kardashian „Met Gala“ stilius linksmina internautus: lygina su ateiviais, psichais

Ką tik praūžė mados „Oskarais“ vadinama „Met Gala“. Pokylio raudonasis kilimas garsėja drąsiais įvaizdžiais. Savęs nevaržė ir Kim Kardashian, pasirodžiusi pasislėpusi po juodos medžiagos skraiste. Tik internautams ji priminė visai ne stiliaus ikoną, o išgalvotus magiškus ir mokslinės fantastikos personažus.

Kaip ir buvo galima tikėtis, po tokio renginio socialiniuose tinkluose paplito įvairūs memai su į „Met Gala“ susirinkusiais svečiais, bet bene daugiausiai dėmesio sulaukė paslaptingas Kim Kardashian įvaizdis. O gal po juoda medžiaga buvo visai ne verslinininkė? Kad renginyje vietoje Kim Kardashian galėjo dalyvauti kad ir jos asistentė, pastebėjo ir Daina Bosas.

„Instagram“ (Daina Bosas) nuotr. /Dainos Bosas pastebėjimas
„Instagram“ (Daina Bosas) nuotr. /Dainos Bosas pastebėjimas

Kitiems garsi moteris, jei ten įamžinta tikrai ji, priminė psichą iš „Hario Poterio ir Azkabano kalinio“, arba mokslinės fantastikos personažą, gyvenantį kitoje planetoje, gal net kitoje visatoje.

Išskirtinį įvaizdį „Žvaigždžių karų“ franšizėje turėjo ir Dartas Veideris. O kodėl įkvėpimo savajam Kim Kardashian negalėjo pasisemti ir iš šio veikėjo?

Kim Kardashian santykių statusas šiuo metu nėra aiškus. Pranešus apie skyrybas su Kanye Westu, neseniai pasirodė informacija, kad pora šeimos ardyti neskuba, todėl suprantama, kodėl moteriai į „Met Gala“ atvykus su derančia apranga pasipuošusiu vyriškiu, daugelis pagalvojo, jog tai tas pats reperis.

Deja, Eonline.com šaltinis patvirtino, jog Kim Kardashian į pokylį atlydėjo „Balenciaga“ dizaineris Demna Gvasalia ir šia informacija pasinaudojo memų kūrėjai. Vienas internautas juokavo radęs idealų partnerį Kim Kardashian.

Pokylyje dalyvavo ir Kim Kardashian sesuo Kendall Jenner. Kaipgi moterims drauge nenusifotografavus ir nepasidalijus nuotrauka soc. tinkluose? Vos tik ji ten atsidūrė, ją pasigriebę internautai pradėjo kurti memus.

Štai keletas jų, kuriuose lyg Kendall Jenner šešėlis atrodanti Kim Kardashian sulyginama su tamsiu humoro jausmu, neramumu, netgi Covid-19 delta atmaina.

Dar keletas internautų pašmaikštavimų apie Kim Kardashian įvaizdį:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius