Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kardashian prabilo apie pagalbinio apvaisinimo pasekmes: išgyvena depresiją

Naujoje „The Kardashians“ serijoje Kourtney Kardashian pokalbio su mama metu atskleidė išgyvenanti labai sunkų laikotarpį. Siekdama su vyru Travisu Barkeriu susilaukti kūdikio, ji priversta vartoti vaistus, dėl kurių puolė į depresiją.
Kourtney Kardashian su mylimuoju Travisu Barkeriu
Kourtney Kardashian su mylimuoju Travisu Barkeriu / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienio „Hulu“ serialo „The Kardashians“ serijoje Kourtney Kardashian atviravo mamai Kris Jenner, kad nori susilaukti vaikelio kartu su muzikantu Travisu Barkeriu, rašo „People“.

Porai tai būtų pirmas bendras kūdikis, bet Kourtney jau yra 11-mečio Masono, 9-metės Penelope ir 6-mečio Reigno mama. Vaikų tėvas – buvęs Kourtney mylimasis Scottas Disickas.

Dabartinis moters išrinktasis T.Barkeris yra 18-mečio sūnaus Landono ir 16-metės dukters Alabamos tėtis. Jis taip pat turi suaugusią, 22 metų podukrą Atianą su buvusia žmona Shanna Moakler.

Tačiau K.Kardashian ir T.Barkerio bandymai susilaukti bendro kūdikio ne tokie sėkmingi, kaip buvo tikėtasi. Kourtney atskleidė, kad šiuo metu ji susiduria su apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF) komplikacijomis, išgyvena depresiją.

Apsilankiusi Kourtney namuose, mama Kris prisėdo prie vyresniosios dukters ir pasiteiravo, kaip sekasi vizituose pas gydytojus.

„Baisu“, – atsakė Kourtney, prieš išsamiai paaiškindama. „Mes su Travisu norime susilaukti kūdikio, todėl gydytojas nuvedė mus IVF keliu ir tai nebuvo pati nuostabiausia patirtis.“

Kalbėdama su mama, Kourtney tęsė: „Kiekvienas žmogus socialinėje žiniasklaidoje visada sako: „Kourtney nėščia, Kourtney nėščia, Kourtney priaugo tiek svorio.“

„Man atrodo, kad nemandagu taip komentuoti apie žmones, kai net neįsivaizduoji, ką jie iš tikrųjų išgyvena. Vaistai, kuriuos gydytojai man davė, paskatino menopauzę“, – pridūrė ji.

Pasak Kourtney, emocinė jos sveikata šiuo metu nėra gera.

„Vaistai iš esmės mane įtraukė į depresiją. Manau, kad kadangi esu atsargi su tuo, ką dedu į savo kūną, tai tiesiog sukelia visiškai priešingą reakciją ir veikia kaip kontraceptinė priemonė, o ne mums padeda“, – svarstė Kourtney.

Ši žinia šokiravo Kris, kuri pasakė savo dukrai: „Jaučiu, kad niekada nemačiau tavęs laimingesnės, todėl mane stebina depresija.“

„Ir aš turiu viską, kuo galiu džiaugtis“, – atsakė Kourtney. „Aš tiesiog jaučiuosi šiek tiek nusiminusi. Mano nuotaikas valdo hormonai".

Kris suprato dukrą ir bandė ją nuraminti, papasakodama apie savo patirtį, susijusią su vaikų gimimu dešimtojo dešimtmečio viduryje.

„1994 m. pastojau ir patyriau persileidimą, o mano kūnas visiškai užgeso, – sakė ji. – Jis nustojo veikti. Buvau prislėgta, nesijaučiau gerai. Viskas, ką tu ką tik pasakei, lygiai tas pats man buvo atsitikę".

Kris pridūrė: „Nors Kourtney turi tris gražius vaikus, dėl to jai nėra mažiau skaudu, jei bandai susilaukti kūdikio ir kyla sunkumų“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./ Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./ Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian

Kourtney sutiko ir paaiškino, kad priežastis, dėl kurios ji ir T.Barkeris „labai to nori“, yra ta, kad jie nori „ką nors sukurti kartu“.

„Taip, žinoma. Norite į pasaulį įnešti savo kūdikį, savo meilę. Abu puikiai žinote, koks jausmas turėti vaiką ir kaip išleisti vaiką į pasaulį, o dabar norite tai padaryti su savo gyvenimo meile. Turbūt po metų turėsi gražų kūdikį. Mes sėdėsime čia pat“, – užtikrintai pridūrė Kris.

„Duok Dieve“, – pasakė Kourtney.

Prieš šį pokalbį pora jau anksčiau buvo užsiminusi apie bendro kūdikio planus. Dar spalį K.Kardashian „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka iš savo Helovino savaitgalio su T.Barkeriu, per kurį ji persirengė Patricios Arquette personažu Alabama iš 1993 m. klasikinio filmo „Tikroji romantika“.

T.Barkeris užsiminė apie idėją išplėsti savo šeimą su žmona Kourtney, šalia nuotraukos parašydamas: „Mūsų sūnaus vardas būtų Elvis“.

Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian
Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian

Naujos „The Kardashians“ serijos anonse taip pat buvo parodyta, kaip pora gydytojo kabinete pradeda savo šeimos pagausėjimo kelią. Realybės šou žvaigždė sušuko: „Mes nuimsime mikrofonus, kad negirdėtumėte“. Kitame kadre parodyta, kad Kourtney guli gydytojo kabinete ir jos ranką laiko bei bučiuoja mylimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius