Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

K.Minogue įsigijo vilą Ispanijoje

Dainininkės Kylie Minogue santykiai su jos mylimuoju ispanų gražuoliu Andresu Velencoso yra išties labai rimti – moteris įsigijo prabangią vilą Ispanijoje, visai netoli vietos, kur gyvena modelio tėvai.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kylie Minogue

Australų popatlikėja išleido beveik 900 tūkst. JAV dolerių, daugiau kaip 2,1 mln Lt, būstui kurortiniame Ispanijos mieste Tossa De Mare. Nuo tos vietos, kur dabar bus K.Minogue rezidencija iki A.Valencoso namų vos pora žingsnių. Modelio tėvas miestelyje turi barą.

„Iš Andreso visuomet buvo laukiama, kad jis perims tėvo verslą, tačiau jis išleido visą savo laiką savo kaip modelio karjerai. Dabar jis jaučiasi kaltas dėl to, kad per mažai palaikė tėvą“, – sakė Showbizspy.com šaltinis.

Pasak jo, šiuo metu A.Velencoso pasiprašė šiek tiek laisvo laiko iš darbdavių, kad galėtų padėti savo seserims rūpintis tėvo baru. „Nusipirkusi namą Tossa De Mare Kylie parodė, kokie rimti jos jausmai ir ketinimai“, – tvirtino šaltinis. 41-erių K.Minogue su dešimčia metų jaunesniu modeliu susitikinėja jau beveik devynis mėnesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius