Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kadaise šlove mėgavusis Sinead O'Connor gimtojoje Airijoje buvo neatpažįstamai nepatraukli

Airijos „Bray Seaside“ festivalyje dainininkė Sinead O‘Connor pasirodė tik kaip pritariančioji atlikėjo Natty Wailerio vokalistė, tačiau moteris neišvengė žiniasklaidos dėmesio. Tiesa, visai ne tokio, kokio norėtų dažna moteris. Atlikėja nemaloniai nustebino stebėtojus prastu skoniu, jai netinkančiu kelnių kostiumu su peršviečiama medžiaga ant visai neliekno pilvo.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sinead O'Connor

44-erių atlikėja buvo beveik neatpažįstama – netvarkinga trumpai kirptų juodų plaukų šukuosena, su akiniais ir dideliu auksiniu kryžiumi ant kaklo, S.O‘Connor atrodė tarytum būtų paskendusi savo pačios pasaulyje.

Dailymail.co.uk žiniomis, šis dainininkės pasirodymas Airijoje buvo pirmasis per penkerius metus. Laikraščiui „Irish Independent“ pati S.O‘Connor sakė gerai praleidusi laiką. „Man labai patiko festivalyje, penkerius metus pavydėdavau grupėms, kurias čia matydavau. Kiekvieno vaikystės svajone dainuoti tokioje estradoje“, – sakė airių dainininkė. Jos teigimu, N.Waileris yra jos geras bičiulis, todėl jie ir nutarė pasirodyti kartu.

S.O‘Connor išgarsėjo išleidusi Prince‘o dainos „Nothing Compares 2 U“ perkūrinį ir jo vaizdo klipą 1990-aisiais. Būtent toji išvaizda – gilus žvilgsnis, lieknas ir išraiškingas veidas, skusta galva, visam laikui įsirėžė klausytojų atmintyje. Daugeliui net sunku patikėti, kad toji S.O‘Connor, kuri sustambėjo ir prarado turėtą šviesą akyse – tas pats žmogus.

Airijoje koncertuojančią sunkiai pažįstamą S.O‘Connor pamatyti galite paspaudę čia.

Šiuo metu S.O'Connor keliauja su koncertiniu turu po Europą. Paskutinis jos albumas „Throw Down Your Arms“ buvo išleistas 2005-aisiais.

VIDEO: Sinead O'Connor išgarsinusi 1990-ųjų daina „Nothing Compares 2 U“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius