Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai nebegalioja „kol mirtis išskirs“: trumpiausios įžymybių santuokos – viena truko 55 val.

Nors ir matome daug laimingų santuokų pavyzdžių, visgi tarp garsenybių tai ganėtinai retas reiškinys. Dažniau tenka išgirsti apie skyrybas. Kartais jos įvyksta greičiau, nei galime įsivaizduoti – po 55 valandų, kelių dienų ar mėnesių.
Jennifer Lopez ir Crisas Juddas, Kim Kardashian ir Krisas Humpriesas ir Nicky Hilton
Jennifer Lopez ir Crisas Juddas, Kim Kardashian ir Krisas Humpriesas ir Nicky Hilton / Scanpix ir Vidapress nuotr.

Paprastai, kai pora susituokia, jiems liepiama saugotis vadinamosios „meilė trunka trejus metus“ taisyklės ar kitų visuomenėje girdimų prietarų, kol visiškai įsitikina savo įsipareigojimu ir gali pradėti jaustis ramiai. Vis dėlto kai kuriems medaus mėnesio etapas staiga nutrūksta gerokai anksčiau arba visai nepasibaigia.

Nors tokių audringų santuokų ir greitų skyrybų neabejotinai pasitaiko ir įprastoms, kasdienėms poroms, atrodo, kad Holivudo įsimylėjėlius jos kamuoja neproporcingai dažnai. Tiesą sakant, įžymybių porų, išsiskyrusių per metus nuo susižadėjimo, yra labai daug – Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas, Britney Spears ir Jasonas Alexanderis, Nicolas Cage'as ir Erika Koike. Deja, jų yra daugiau nei įveikusiųjų trejų metų ribą.

Dar kartą kviečiame susipažinti su Holivudo poromis, kurios buvo susituokę trumpiau nei 365 dienas. Jūsų dėmesiui – istorijos apie 55 valandas trukusias Britney vestuves ir kelių mėnesių trukmės Jennifer Lopez santuokos bei daugelį kitų.

Jimas Carrey ir Lauren Holly – 10 mėnesių

Greitai po to, kai 1993 m. Carrey ir jo pirmoji žmona Melissa Womer padavė skyrybų prašymą, komikas paviešino savo santykius su „Dumb & Dumber“ kolege Holly.

1996 m. rugsėjį jie susituokė ant kalno viršūnės, o paskui su keliais draugais išvyko į medaus mėnesį. Tačiau mažiau nei po metų, 1997 m. liepą, jie padavė skyrybų prašymą, nes Holly pradėjo ne taip jau slaptai susitikinėti su kitu aktoriumi Edvardu Burnsu. O J.Carrey netrukus ėmė susitikinėti su Renee Zellweger.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimas Carrey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimas Carrey

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius