Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai tinkamu laiku atsiduriama tinkamoje vietoje: pasaulinių žvaigždžių atradimo istorijos

Sunku patikėti, kad kai kurios didžiausios pasaulio žvaigždės ne taip jau seniai buvo tokie pat paprasti žmonės, dirbo tokius pat paprastus darbus. Daugumos įžymybių kelias šlovės link prasidėjo visai atsitiktinai, bet tai nereiškia, kad joms nereikėjo sunkiai dirbti. Šioje itin konkurencingoje pramogų industrijoje atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu laiku tikrai padeda. Šių žvaigždžių istorijos – puikus to įrodymas.
Willas Smithas, Natalie Portman, Johnny Deppas
Willas Smithas, Natalie Portman, Johnny Deppas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Channingas Tatumas

Baigus vidurinę mokyklą aktorius galėjo tęsti mokslus koledže, nes jam buvo pasiūlyta stipendija, jei žaistų aukštosios mokyklos amerikietiškojo futbolo komandoje. Tačiau Channingas Tatumas nusprendė prisijungti prie vyrų šokėjų trupės Tampoje.

Būtent po vieno iš pasirodymų „įtartinas vyrukas“ jam pasiūlė išbandyti modelio darbą, po kurio sekė pasiūlymas atlikti nedidelį vaidmenį „Pepsi“ reklamoje, o dėka šios jam atiteko pagrindinis vaidmuo 2006 m. filme „Šokis hip-hopo ritmu“.

Jennifer Lawrence

Iš Kentukio kilusią tada dar 14-metę Jennifer Lawrence su šeima atostogaujančią Niujorke pastebėjo vienas talentų agentas. Atvykus į agentūrą aktorei buvo liepta paskaityti „Reese’s Peanut Butter Cup“ reklamos tekstą. Paauglė talentų medžiotojus sužavėjo.

Netrukus Jennifer Lawrence sulaukė pirmų modelio darbo užsakymų, o vėliau pakeitė darbo kryptį ir pradėjo vaidinti. Pirmuoju jos filmu tapo 2008 m. juosta „Garden Party“.

Pamela Anderson

Nors Pamela Anderson jau buvo modeliu, išgarsėjo ji tik po to, kai ją, palaikančią „B.C. Lions“ futbolo komandą tribūnoje, pastebėjo talentų agentas. Mergina buvo parodyta ir per didžiulį ekraną stadione.

Netrukus po to ji pozavo „Playboy“ žurnalui, o po kelerių metų prisijungė prie jos žinomumo itin prisidėjusio serialo „Gelbėtojai“ komandos.

Vida Press nuotr./Serialo „Gelbėtojai“ aktoriai (1993 m.)
Vida Press nuotr./Serialo „Gelbėtojai“ aktoriai (1993 m.)

Charlize Theron

Būdama vos 18-kos ir siekdama įgyvendinti savo svajonę tapti modeliu, Charlize Theron iš Pietų Afrikos persikėlė į Holivudą, tačiau gyvenimas Kalifornijoje nebuvo lengvas.

Tiesa, viską pakeitė eilinis apsilankymas banke, kur mergina norėjo išsigryninti čekį. Banko darbuotoja tai padaryti kažkodėl atsisakė, o Charlize Theron prie langelio sukėlė sceną. Ją nuraminti ir padėti bandė visą incidentą matęs talentų agentas Johnas Crosby.

Galiausiai iš banko Charlize Theron išėjo ne tik su grynaisiais pinigais, bet ir agento vizitine kortele.

Johnny Deppas

Prieš tapdamas Džeku Sperou, Johnny Deppas telefonu pardavinėjo rašiklius – dirbo darbą, kurį jis pavadino „apgavyste“. Jo karjera kine prasidėjo Johnny Deppą, tada tik muzikantą, pastebėjus režisieriui Wesui Cravenui. Jis pakvietė jaunuolį į atranką. Joje pasirodžius puikiai, Johnny Deppui buvo pasiūlytas vaidmuo debiutiniu tapusiame 1984 m. filme „Košmaras Guobų gatvėje“.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas filme „Košmaras Guobų gatvėje“ (1984 m.)
Vida Press nuotr./Johnny Deppas filme „Košmaras Guobų gatvėje“ (1984 m.)

Natalie Portman

Prieš tapdama „Oskaro“ laureate, Natalie Hershlag tebuvo mergaitė, tą dieną apsilankiusi picerijoje. Būtent iš jos išėjusią ją pastebėjo kompanijos „Revlon“ atstovas ir pasiūlė išbandyti modelio darbą. Nors Natalie tebuvo 10-ies, jau tada ji pasižymėjo profesionalumu ir mandagiai atsisakė pasiūlymo, nes būti žinomai tik dėl išvaizdos ji nenorėjo. Tačiau pabrėžė su mielu noru susipažinsianti su aktorių agentais.

Pasivadinusios močiutės mergautine pavarde, Natalie Portman pirmasis vaidmuo buvo nedideliame spektaklyje. Na o į Holivudą ji prasimušė nusifilmavusi 1994 m. filme „Leonas“.

Ashtonas Kutcheris

1996 m. Ajovos universitete Ashtonas Kutcheris studijavo biocheminę infineriją, taip pat priklausė brolijai, tačiau netrukus visa tai metė, kai vieną vakarą bare sutiktas talentų agentas jį įkalbino sudalyvauti modelių konkurse. Ahstonas, žinoma, jį laimėjo, nutraukė studijas ir tapo profesionaliu modeliu.

Jis įsiamžino „Calvin Klein“ ir „Versace“ reklamose, o vėliau, 1998 m., tapo situacijų komedijos „That ‘70s Show“ komandos dalimi, kuri atvėrė jam duris į Holivudą.

Willas Smithas

Populiaraus serialo dėka žinomas tapo ir Willas Smithas. Iš pradžių jis siekė reperio karjeros. Pasivadinęs The Fresh Prince išleido albumą, bet pastarasis nebuvo sėkmingas, todėl nusprendė sudalyvauti tuo metu itin populiarioje „Arsenio Hall Show“ vakaro laidoje, vildamasis, kad tai padės jo kaip atlikėjo karjerai.

Laidoje jis susipažino su Benny Medina, girdėjusiu apie Willą Smithą ir panorusiu sukurti televizijos serialą, įkvėpta jo gyvenimo. Benny Medina supažindino Willą su prodiuseriu, aktorius čia pat vietoje sudalyvavo atrankoje ir, kaip jau žinote, gavo vaidmenį situacijų komedijoje „The Fresh Prince of Bel-Air“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius