-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalbos apie Beyonce ir Jay Z skyrybas įgauna pagreitį

Vis nerimsta kalbos apie nenumaldomai artėjančias scenos žvaigždžių Beyonce (32 m.) ir Jay Z (44 m.) skyrybas – patys atlikėjai šių kalbų nekomentuoja, o šaltinių iš jų aplinkos, pasakojančių apie problemas rojuje, kiekvieną dieną randasi vis daugiau.
Jay Z ir Beyonce stebėjo NBA rungtynes
Jay Z ir Beyonce stebėjo NBA rungtynes / „Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr.
Temos: 2 Beyonce Jay-Z

Naujausių žinių pateikė „E! News“ šaltinis – anot jo, Beyonce pastaruoju metu dažnai susitinka su advokatais, su kuriais aptaria savo finansinę ateitį. Iš karto prasidėjo spekuliacijos, kad šie susitikimai gali reikšti turto dalybų pradžią, tačiau kita vertus, labai natūralu, kad tokio masto žvaigždė, uždirbanti milijonus, reguliariai tariasi su profesionalais dėl savo turto ir ateities.

Bendras Beyonce ir Jay Z turtas vertinamas beveik milijardu JAV dolerių, jie – pati turtingiausia pramogų pasaulio pora.

Kalbų apie problemas iki tol tobula laikytoje šeimoje pradėjo sklisti gegužę po skandalo lifte, kuomet Beyonce sesuo Solange Knowels pradėjo mušti savo svainį. Po šio incidento Beyonce ir Jay Z vardai nuolat linksniuojami bulvariniuose leidiniuose. Štai „New York Post“ šaltinis atskleidė, kad Beyonce žvalgosi naujo buto Niujorke, tačiau jį žada pirkti viena pati.

Patys sutuoktiniai kalbų apie skyrybas nekomentuoja, tačiau Beyonce socialiniuose tinkluose viešina šiltus tarpusavo santykius atspindinčias nuotraukas, o bendrame koncertiniame ture „On The Run“ jiedu nevengia prieš žiūrovus demonstruoti šiltų jausmų vienas kitam. Tiesa, skeptikai teigia, kad tai gali būti tik vaidyba, mat jeigu jie praneštų apie skyrybas, subyrėtų visas ilgai planuotas ir didžiulį pelną nešantis koncertinis turas. Taip tvirtina ir „Us Weekly“ šaltiniai – anot jų, Beyonce ir Jay Z vos nulipę nus scenos vengia vienas kito ir net apsistoja skirtinguose apartamentuose. Turui pasibaigus turėtų paaiškėti visa tiesa – ar jiedu tikrai skiriasi, ar kalbos apie jų skyrybas tėra bulvariniai pramanai.

Žmonės.lt primena, kad Beyonce ir Jay Z susituokė prieš šešerius metus, jiedu augina dvejų metų dukrą Blue Ivy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius