Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanados televizijoje Pamela Anderson suvaidins mergelę Mariją

Holivudo aktorė, atviromis fotosesijomis ir seksualiais vaidmenimis pagarsėjusi Pamela Anderson dalyvaus vienos kanadiečių televizijos kalėdinėje pramoginėje laidoje.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pamela Anderson

Serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė savajam vaidmeniui turės apsivilkti santūresnius drabužius nei raudonas maudymosi kostiumėlis. Teigiama, kad per kanalo CTV rodomą komišką Kalėdoms skirtą laidą P.Anderson sutiko vaidinti mergelę Mariją. 44-erių žvaigždė, kaip pranešama, jau sutiko su šiuo vaidmeniu.

Laidos režisierius Russellas Petersas ketina nufilmuoti savitą Biblijoje pasakojamų įvykių versiją, kuri bus papildyta humoristiniais etiudais, muzikiniais pasirodymais ir komikų pasisakymais. Pats R.Petersas suvaidins Juozapą.

P.Anderson, ne kartą palepinusi gerbėjus pikantiškais vaizdeliais, tikino nekantriai laukianti, kol galės suvaidinti mergelę Mariją, Jėzaus Kristaus motiną. „Mano agentas papasakojo, kad tai bus lengvo turinio pastatymas, panašu į pantomimą. Aš labai mėgstu panašiais dalykais užsiimti namuose su vaikais. Iš karto sutikau, nes manau, kad galiu daugiau nei tik puikiai atrodyti su bikiniu ekrane“, – kalbėjo aktorė, akivaizdžiai demonstruodama, kad pasitikėjimo savimi jai netrūksta.

Neabejojama, kad P.Anderson įkūnijusi mergelę Mariją užrūstins dievobaimingesnius, tačiau, matyt, skandalo Kalėdų išvakarėse R.Petersas ir nori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius