Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanuose apdovanotos ryškiausios socialinių tinklų žvaigždės: tarp laimėtojų – Erikos Santos bendravardė

Kanų kino festivalio metu pagerbti ne tik labiausiai nusipelnę kino industrijos atstovai, bet ir kur kas spalvingesnės žvaigždės. Pirmą kartą rengtų „World Bloggers Awards“ apdovanojimų metu įvertinti geriausi socialinių tinklų nuomonės formuotojai. Jei trūksta inspiracijos – štai žmonės, kuriuos, panašu, verta įsiminti.
Gianluca Vacchi, Greta Thunberg ir Nusretas Gokce
Gianluca Vacchi, Greta Thunberg ir Nusretas Gokce / „Instagram“ nuotr.

Į apdovanojimų atranką pateko 200 dalyvių, o iš jų į finalą keliavo 42 dalyviai. Visgi superfinalą pasiekė tik 14 ryškiausių socialinių tinklų žvaigždžių.

Nominantais tapo ryškiausios „Instagram“, „Facebook“ ir „Youtube“ žvaigždės, kurios ne vienerius metus kaupė gausų gerbėjų būrį. Apdovanojimus galima buvo stebėti socialiniuose tinkluose tiesioginės transliacijos metu.

Tarp superfinalininkų puikuojasi tokios pavardės kaip milijonieriaus Gianluca Vacchi, geriausias Kim Kardashian draugas Jonathanas Chebanas, interneto sensacija tapęs druska „Bea“ Nusretas Gocke'as ir daugelis kitų ryškių asmenybių.

Apdovanojimus laimėjo šios socialinių tinklų žvaigždės:

1. Victoria Silvstedt laimėjo glamūro kategorijoje. 708 tūkst. socialiniame tinkle turinti Victoria pasižymi išskirtiniu stiliumi, savita estetika ir grožio supratimu.

2. Nusretas Gokce'as nugalėjo geriausio socialinių tinklų formuotojo kategorijoje. Daugiau nei 20 milijonų turintis Nusretas yra turkų kilmės mėsininkas, šefas, kuriam priklauso keli restoranai. Jo technika švelniu mostu barstyti prieskonius tapo tikra interneto sensacija.

3. Jonathanas Chebanas apdovanotas maisto kategorijoje. Chebano karjera prasidėjo realybės šou, kai jis nusifilmavo garsiajame „Keeping up with Kardashians“.

2014 metais jis sukūrė tinklalapį „The Dish“, kuriame kartu su komanda dalijasi restoranų, elektronikos prietaisų rekomendacijomis. Jis maistui skiria tikrai daug dėmesio, o jį instagrame seka 3 milijonai žmonių.

4. Erika Santos nugalėjo kaip ryškiausia grožio priemonių influencerė. 1,3 milijonus sekėjų turinti Erika dirba ne su viena pasaulinio lygio kompanija, o jos reklamuojami produktai jai atneša įspūdingas sumas. Tiesa, Erika giriama už skoningą pateikimą. Šių metų apdovanojimas neabejotinai jai padės susilaukti dar daugiau sėkmės.

5. Zaklina Berrido Pisano įvertinta stiliaus srityje. Ir nors socialiniuose tinkluose šiuo metu gausu stiliaus įkvepėjų, 47-erių Zaklina giriama už savo kuklią estetiką. Tiesa, daug šlovės serbei atnešė ir faktas, kad ji jau yra močiutė.

6. Karolina Zubkova-Mattes nugalėjo aukštosios mados kategorijoje. 163 tūkst. sekėjų turinti Karolina yra garsi Rusijos verslininkė, išgarsėjusi dėl savo meilės garsiems mados ženklams. Jos socialiniuose tinkluose galima išvysti nuo „Chanel“ iki „Dolce&Gabbana“, o su savo sekėjais moteris dalijasi ir akimirkomis iš mados renginių, kurių niekada nepraleidžia.

7. Bhuvanas Banas tapo geriausiu nuomonės formuotoju pramogų kategorijoje. 22 mln. sekėjų turintis Bhuvanas yra žinomas indų komikas, karjerą pradėjęs „Youtube“. 2018 metais Bhuvanas tapo pirmuoju indu, kurio kuriamas turinys perkopė 10 milijonų sekėjų. Sarkastiškus vaizdo įrašus kuriančio 25-erių vaikino karjera prasidėjo tuomet, kai jis sukūrė pašaipų video apie žurnalistę, kuri nepaliaujamai uždavinėjo klausimus sūnaus netekusiai mamai.

8. Sharon Fonseca įvertinta kaip didžiausią įtaką darantis modelis. 434 tūkst. sekėjų turinti Sharon taip pat dirba žurnaliste, aktore, o jos socialiniuose tinkluose neretai atsiranda nuotraukos su žymiuoju italu Gianluca Vacchi.

Garsusis italas, beje, taip pat laimėjo apdovanojimą – 13 milijonų sekėjų turinti socialinių tinklų žvaigždė pelnė „Instagramo“ karaliaus apdovanojimą.

9. Gauravas Chaudhary įvertintas už savo techninių žinių skleidimą pasauliui. 14 mln. sekėjų turintis Gauravas yra žinomas dar kaip Technikos guru. Iš Dubajaus kilęs Gauvaras išgarsėjo savo nuotaikingais vaizdo įrašais apie elektroniką.

10. Victoria Bonya įvertinta už savo įkvepiantį gyvenimo būdą. 6,3 mln. sekėjų jos paskyroje randa viską – nuo maisto, stiliaus, sporto iki asmeninio gyvenimo detalių.

11. Greta Thunberg įvertinta kaip tvariausia, neabejotinai tvirtą įspaudą paliksianti socialinių tinklų žvaigždė. Paauglė iš Švedijos Greta Thunberg įkvėpė Vakarų šalių jaunimo kovą su klimato kaita iš neveiksnių politikų perimti į savo rankas. Tai paskatino tūkstantinius protestus, o pati mergina nebijojo sukritikuoti pasaulio galingųjų atvykusi į jų sambūrį Davoso ekonomikos forume.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius