Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westą rančoje pagaliau aplankė ir Kim Kardashian: porai kalbantis pralietos ašaros

Rodos, Kim Kardashian (39 m.) ir Kanye Westas (43 m.) drauge sprendžia ne tik su reperio psichine sveikata susijusias, bet ir poros santuokos problemas. Kaip rašo užsienio žiniasklaida, pirmą kartą per kelias savaites pas Vajominge laiką leidžiantį atlikėją atvyko jo žmona, kurios prieš porą dienų Kanye Westas viešai atsiprašė tiek už kaltinimus neištikimybe, asmeninės poros informacijos atskleidimą, tiek už kalbas apie skyrybas.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Pasak „E! News“ šaltinio, apie psichologines problemas ir bipolinį sutrikimą atvirai kalbantis Kanye Westas susisiekė su žmona, kad toliau taip reikalingą pokalbį apie jųdviejų ateitį ir vyro sveikatą jie galėtų pratęsti privačiai.

„Paskutines kelias dienas Kanye, atrodo, jaučiasi geriau. Jis susisiekė su Kim ir tiek privačiai, tiek viešai jos atsiprašė. Ji supranta ir atleido jam, tačiau dėl ateities vis dar abejoja“, – pasakojo šaltinis.

Garsi pora santykių problemas sprendžia visur, kur tik gali. TMZ fotografai Kim Kardashian ir Kanye Westą įamžino drauge važinėjančius automobiliu. Tiesa, šalia sutuoktinio sėdėjusi realybės šou žvaigždė jame nufotografuota verkianti.

Rančoje Vajominge jį aplankė ir atlikėjas Justinas Bieberis su žmona Hailey Baldwin. Rašoma, kad pastarieji keliavo po šalį autobusu ir buvo netoli Kanye Westo namų reperiui pakvietus pas jį užsukti.

Kanye Westas pasidalijo nuotrauka, kurioje Justinas Bieberis įamžintas kalbantis su įrašų kompanijos „Roc-A-Fella Records“ vienu iš įkūrėjų Damonu Dashu.

„Justinas nekantravo pasimatyti su Kanye ir su juo pakalbėti apie muziką. Juodu darbavosi rančoje įrengtoje studijoje, įrašė bendrą kūrinį Kanye albumui. Jis 100 proc. nori į albumą įtraukti ir Justiną“, – sakė šaltinis.

Tačiau susitikę du žinomi muzikos pasaulio atstovai kalbėjosi ne tik apie kūrybą. Justinas Bieberis, taip pat ne kartą viešai pasakojęs susidūręs su įvairiomis psichinėmis problemomis, nori padėti ir Kanye Westui.

„Panašias situacijas išgyvenęs Justinas dalijo patarimus Kanye. Jis nusiramino išgirdęs apie Justino patirtį, juodu atrado bendrą ryšį per psichinę sveikatą ir tai, kad abu yra menininkai, – pridūrė šaltinis. – Kanye labai laimingas, kad Justinas jį aplankė. Jis pozityviai sustiprino Kanye požiūrį.“

VIDEO: K.Westas chaotiškai pradėjo JAV prezidento rinkimų kampaniją: išprovokavo pasipiktinimo bangą ir nerimą

TAIP PAT SKAITYKITE: Kanye Westo tiradoje tviteryje – kaltinimai žmonai Kim Kardashian bandymu paguldyti jį į ligoninę

Internautės seksualiniu priekabiavimu apkaltintas Justinas Bieberis turi įrodymų, kad istorija – netikra

Kito šaltinio teigimu, Kim Kardashian viliasi, jog sutuoktinis nusiramins išleidęs 10-ąjį studijinį albumą, pavadintą jo mirusios motinos garbei. „Donda: With Child“ turėjo pasirodyti liepos 25 d., tačiau jo pristatymą teko atidėti nenumatytam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius