Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westas antrą kartą užsipuolė dainininkę Taylor Swift

Reperis Kanye Westas antrą kartą užsipuolė kantri dainininkę Taylor Swift, pareiškęs kad ši išgarsėjo tik jo dėka. K.Westo manymu, mergina pasinaudojo populiarumu, užplūdusiu ją po 2009 metų MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimų.
Kanye Westas ir Taylor Swift
Kanye Westas ir Taylor Swift / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Taylor niekada manęs neapgynė jokiame interviu. Ji vis plaukė tomis populiarumo bangomis ir plaukė“, – neseniai Niujorke vykusiame koncerte publikai sakė K.Westas, praneša news.com.au.

2009 metais MTV apdovanojimuose reperis nutraukė T.Swift padėkos kalbą, kai ji atsiėmė apdovanojimą už geriausios moters video klipą. K.Westas pareiškė, kad šis prizas turėjo atitekti dainininkei Beyoncei už klipą „Single Ladies“.

„Ji tik maža mergaitė, turinti svajonių kaip ir daugelis iš mūsų. Ji nusipelnė atsiprašymų labiau nei kas kitas“, – po incidento socialiniame tinklapyje „Twitter“ tąkart atsiprašinėjo K.Westas.

Savo ruožtu T.Swift kaip susitaikymo ženklą 2010 metų MTV apdovanojimuose sugrojo savos kūrybos dainą, kurioje lengva atspėti, jog dainuojama apie K.Westą.

„32-jų ir vis dar augantis, tai kas tu esi nėra tai, ką tu padarei“, – dainavo T.Swift. Praėjusiais metais per MTV apdovanojimus K.Westui buvo 32 metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius