Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westas atkurs legendinius „Žvaigždžių karų“ džedajų namus: idėja kilo vardan kilnaus tikslo

Rugpjūtį amerikiečių dainininkas Kanye Westas (42) žurnalui „Forbes“ atskleidė, kad ketina užsiimti labdaringa veikla, į kurią įtrauks fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“ motyvus. Vyras sumanė pastatyti identiškus džedajaus namus benamiams.
Kanye Westas atkurs legendinius „Žvaigždžių karų“ džedajų namus
Kanye Westas atkurs legendinius „Žvaigždžių karų“ džedajų namus / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Dainos „Runaway“ atlikėjas fantastinio filmo namų kopijas ketina statyti ne dėl asmeninės pramogos, bet kilnaus tikslo. Vyras sugalvojo, kad džedajų Tatooine stiliaus namuose galėtų apgyvendinti daug benamių.

K.Westas pranešė, kad jau sukvietė profesionalių dizainerių komandą, kuri padėtų parengti estetiškas konstrukcijas pagal legendinio filmo namus. Šiuos būstus siekiama pastatyti mažas pajamas gaunantiems piliečiams.

Vida Press nuotr./Buvusi „Žvaigždžių karų“ filmavimo aikštelė Tunise
Vida Press nuotr./Buvusi „Žvaigždžių karų“ filmavimo aikštelė Tunise

Neįprastomis idėjomis pasižymintis menininkas vadovauja visai architektų ir dizainerių komandai. Vyras ant savo namo sienų užsirašo pastabas, kuriomis siekia patobulinti būsimus namus, paversti juos tobula filmo kopija ir jaukia vietele gyventi.

Tiesa, žurnalas „Forbes“ turėjo išskirtinę progą susipažinti su menininko konstrukcijomis, kurias pats apibūdina kaip „ilgas ir trijų metrų aukščio“.

Atlikėjas ne vienerius metus yra ištikimiausias fantastinio filmo gerbėjas. Savo dainoje „Gone“ vyras keliomis eilutėmis užsiminė apie filmą. Dainoje minimas Anakinas Skaivolkeris sagoje perėjo į tamsiąją pusę, kuri jį pavertė žymiuoju Dartu Veideriu.

„Scanpix“ nuotr./„Žvaigždžių karų“ blogietis Dartas Veideris
„Scanpix“ nuotr./„Žvaigždžių karų“ blogietis Dartas Veideris

Be to, 2004 m. reperis primygtinai reikalavo dabartinės žmonos Kim Kardashian atlikti princesės Lėjos vaidmenį jo laidoje „Alligator Boots“.

Laida atnešė tikrą sėkmę tiek menininkui, tiek realybės šou žvaigždei ir netgi kai kurie tvirtino, kad būtent nuo šios laidos užsimezgė poros romantiški santykiai, kurie baigėsi santuoka ir keturiais vaikais. Beje, 2015 m. K.Kardashian paskelbė nuotrauką, kurioje ji apsirengusi princesės Lėjos auksiniu maudymosi kostiumėliu.

Tiesa, tai nėra vienintelė atlikėjo gerumo akcija, kuri susijusi su labdaringa veikla. Gruodį K.Westas ir K.Kardashian pažadėjo paaukoti 444 tūkt. eurų Kalifornijos gaisrų padariniams, dėl kurių savo namus paliko milijonai žmonių ir laikinai apsistojo evakuacijos zonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius