Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westas įamžino pusnuogę Kim Kardashian: pozavo seksualiam žurnalo viršeliui

Kokio tik žurnalo viršelio nepuošė Kim Kardashian. Pozavo ji ir mados biblija vadinamam „American Vogue“, ir „Playboy“ fotografams, tačiau šį kartą nusprendė papozuoti... Savo vyrui Kanye Westui. Jo nuotrauka, kurioje įamžinta seksualiai apsirengusi Kim, papuošė „Another Magazine“ leidinį.
Kanye Westas ir Kim Kardashian
Kanye Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, naujausio žurnalo numerio viršelyje galima pastebėti ne tik Kim, bet ir jos bičiulę, dizainerę Michèle Lamy (76). Meniškoje nuotraukoje ji įamžinta dėvinti Kim kolekcijos „SKIMS“ drabužius, o Kim demonstruoja „Lamy“, „HUNROD“ papuošalus bei savo savo kolekcijos glaustinukę.

Nuotraukoje Kim mįslingai žvelgia į fotoobjektyvą, o jos draugė „pagauta“ judesio formoje.

Dėl bendradarbiavimo žurnalo viršelio kadrui Kim ir Michèle trumposiomis žinutėmis susirašinėjo dar liepos mėnesį. Teigiama, kad olandų fotografas Kooiker davė tikslius nurodymus Kanye ir kitam fotografui, kaip nufotografuoti Kim.

Vis dėlto nėra aišku, kada buvo padarytos Kim nuotraukos žurnalui. Moteris šiais metais buvo dažnai pastebima Vajominge. Čia jos vyras valdo 14 mln. dolerių rančą. Panašu, kad joje Kanye Westas ir įamžino savo žmoną.

Šios nuotraukos pasirodė po neseniai internetą apskriejusios žinios apie galimai artėjančias K.Kardashian ir K.Westo skyrybas. Buvo skelbiama, kad žalos jųdviejų santuokai padarė K.Westui diagnozuotas bipolinis sutrikimas ir vyro pozicija dėl abortų.

„Kim jau planuoja skyrybas, – „Page Six“ sakė šaltinis. – Tačiau kol kas laukia, kol Kanye išgyvens pastarąjį epizodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius