Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kanye Westo stilius vestuvėse – susiglamžęs kostiumas ir šlepetės su kojinėmis: madinga ar juokinga?

Reperis Kanye Westas – seniai žinomas stiliaus inovatorius, pasaulį matantis visai kitaip nei dauguma. Neretai jo unikalios idėjos, nors iš pradžių atrodo keistai, prilimpa masėms, tad įdomu, ar taip nutiks ir su kojinių bei šlepečių deriniu, kurį jis pademonstravo draugų vestuvėse?
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kanye Westas

Šeštadienį Kanye Westas ir jo žmona Kim Kardashian dalyvavo reperio 2Chainz vestuvėse Majamyje, garsiojoje „Casa Casuarina“ viloje, dar žinomoje tiesiog kaip „Versace dvaras“.

Puotoje garsioji pora tikrai neliko nepastebėta – Kim vilkėjo ryškiai salotinę latekso suknelę, pabrėžusią kiekvieną jos kūno linkį.

Nors ypač aptemta suknelė atrodė efektingai, tačiau judėti su ja – ne taip ir paprasta. Dėl to prireikus įlipti į aukštą mašiną Kim pati to padaryti nepajėgė – vyras ją turėjo įkelti vidun.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas
Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas

O Kanye taip pat buvo nepėsčias. Reperis apsivilko šviesiai žalsvą paglamžytą „Louis Vuitton“ kostiumą, po kuriuo nevilkėjo jokių marškinių.

Tačiau svarbiausiu jo įvaizdžio akcentu vis tik tapo apavas: jis avėjo masyvias šlepetes su lipdukais ir kartu – storas žygio kojines.

Tos šlepetės yra iš naujosios Kanye Westo „Yeezy“ kolekcijos ir kainuoja net 150 JAV dolerių. Visai neseniai tokiu pačiu šlepečių ir kojinių deriniu stebino ir reperio žmona Kim Kardashian.

Vis tik internautai negailestingai kritikavo tokį Kanye Westo įvaizdį, atkreipdami dėmesį, kad jo apavas primena vaikiškas baseino šelepetes. Kiti stebėjosi, kad reperis pasirinko keliais dydžiais per mažas šlepetes ir tai akivaizdžiai matėsi – jo visa pėda netilpo į padą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius