Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karalienė prisijungė prie „Facebook“

Socialinis tinklalapis „Facebook“ tapo tikru fenomenu – prie jo prisijungė milijonai lankytojų, apie jį susuktas filmas, o dabar ir Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II sumanė prisidėti prie tūkstančių politikų, užsiregistravusių lietuviškai pravardžiuojamoje veidaknygėje.
Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II
Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė naujienų agentūra „Associated Press“, cituodama karališkuosius rūmus, nuo pirmadienio pradės veikti oficialus „Facebook“ profilis, kuriame bus pateikiamos karalienės Elizabeth II žinios, pranešimai apie jos veiklą.

84-erių britų monarchės puslapyje bus dedami vaizdo įrašai, nuotraukos ir naujienos, susijusios su Elizabeth II ir kitų karališkosios šeimos atstovų, pavyzdžiui, princų Williamo ir Harry, veikla.

Profilį, pavadintą „The British Monarchy“, lankytojai gali komentuoti, palikti žinutes ir sužinoti apie karališkųjų rūmų rengiamus įvykius. Tiesa, kadangi puslapiai bus sujungti ir Elizabeth II puslapis nėra asmeninis, žmonės negalės pasiūlyti karalienei draugystės.

Pasak karališkųjų rūmų atstovo, karalienė asmeniškai patvirtino sprendimą prisijungti prie „Facebook“, tačiau tikino, kad pati nėra juo naudojusis.

„Karalienė pati priėmė sprendimą. Jei nori gyvuoti virtualioje erdvėje 2010-aisiais, privalai būti „Facebook“ tinkle“, – žurnalistams sakė rūmų atstovas ir pridūrė, kad oficialių komentarų galima tikėtis pirmadienį, kai bus aktyvuotas „The British Monarchy“ profilis.

Karališkoji Didžiosios Britanijos šeima jau turi profilį „Flickr“ nuotraukų tinklalapyje, 2009-aisiais prisijungė prie „Twitter“, o 2007-aisias sukūrė savo „YouTube“ vaizdo įrašų kanalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius