Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkasis kūdikis gali gimti kitoje ligoninėje nei planuota

Gali būti, kad Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas tampo žiniasklaidos atstovus už nosies – „The Telegraph“ rašo, kad tikėtina, jog hercogienė pagimdys visai kitoje ligoninėje.
Kembridžo hercogienė Catherine
Kembridžo hercogienė Catherine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Milžiniškas būrys žiniasklaidos atstovų iš viso pasaulio jau nuo liepos pradžios prie Londono Švč. Marijos ligoninės laukia hercogienės Catherine, tačiau ji vis nepasirodo.

Numatyta gimdymo data jau praėjo, o žinių apie Didžiosios Britanijos sosto įpėdinį vis dar nėra. Praėjusį savaitgalį hercogienė Catherine išvyko į savo tėvų namus Berkšyre, kuriuose, manoma, yra iki šiol. Princas Williamas šią savaitę jau pristabdė savo tarnybą ir yra šalia žmonos uošvių namuose.

Kadangi kūdikis niekaip negimsta, paaštrėjo įtarimai, kad Catherine iš tikrųjų gimdys Karališkoje Berkšyro ligonėje, kur 1982 metais gimė pati. Ši ligoninė yra arčiau Catherine tėvų namų, taigi jeigu gimdymas prasidėtų staiga, hercogienės nėštumą prižiūrintys gydytojai ją siųstų nebe į Švč. Marijos ligoninę, o į Karališkąją Berkšyro ligoninę. Švč. Marijos ligoninė yra apie 85 km nuo Catherine tėvų namų.

Jeigu Catherine iš tikrųjų pagimdytų Karališkoje Berkšyro ligonėje, tada palata jai tektų dalytis su kitomis gimdyvėmis – ši ligoninė neturi privačių palatų.

„Yra tikimybė, kad Catherine pagimdys Karališkoje Berkšyro ligonėje, bet tai įvyktų tik ekstremaliu atveju – planuojama, kad prasidėjus gimdymui ji važiuos į Švč. Marijos ligoninę“, – „The Telegraph“ sakė šaltinis iš karališkosios šeimos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius