Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkoji šeima: atidėti medaus mėnesį buvo pačių jaunavedžių sprendimas

Karališkoji šeima paneigė pasirodžiusią informaciją, kad princas Williamas su nuotaka atšaukė suplanuotas medaus atostogas saugumo sumetimais, skelbia „Sky News.“
Princas Williamas ir jo išrinktoji Kate Middleton vestuves paliko „Aston Martin DB6 Volante“ automobiliu
Princas Williamas ir jo išrinktoji Kate Middleton vestuves paliko „Aston Martin DB6 Volante“ automobiliu / „Scanpix“ nuotr.

Priešingai nei buvo manoma, šeštadienį princas Williamas su nuotaka neišvyko į povestuvinę kelionę, vietoje to pasirinkę savaitgalį poilsio Didžiojoje Britanijoje. Į povestuvinę kelionę pora turėtų vykti vėliau.

Pasirodžius šiai informacijai kai kurie britų leidiniai paskelbė, jog medaus mėnuo buvo atšauktas saugumo sumetimais. „The Sunday Telegraph“ rašo, kad pora buvo suplanavusi medaus mėnesį Jordanijoje, tačiau dėl neramumų Artimuosiuose Rytuose kelionė buvo atšaukta. Kiti šaltiniai teigia, jog kelionė buvo atšaukta paskutinę minutę.

Tuo tarpu karališkosios šeimos atstovas spaudai pranešė, kad sprendimas nevykti į povestuvinę kelionę buvo priimtas pačių jaunavedžių. Taip pat buvo paneigta ir „The News of the World“ pasirodžiusi informacija, kad nuotakos suknelė kainavo 250 tūkst. svarų sterlingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius