Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkųjų vestuvių stebėtojas: „Princesė Catherine – ne Diana, tačiau jai nereikia ja būti“

Prieš tris dešimtmečius už Didžiosios Britanijos princo Charleso ištekėjusi Diana Spencer britų buvo pakrikštyta „žmonių princese“. Penktadienį už jos sūnaus, princo Williamo, ištekėjusi Kate Middleton, dabar jau princesė Catherine, nuolat lyginama su mylimojo motina.
Kate Middleton ir Princas Williamas karietoje
Kate Middleton ir Princas Williamas karietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip sakė vestuves stebėjęs Harry Lancasteris iš Velso, princesių lyginti nederėtų. „Mačiau princo Charleso ir princesės Dianos vestuves. Atmosfera buvo pripildyta meilės, žmonės ją mylėjo už paprastumą ir nuoširdų bendravimą. Tačiau nemanau, kad reikėtų gręžiotis atgal. Nuo šiandien Didžioji Britanija turi naują princesę, kuri, nors ir yra visai kitas žmogus, yra žavinga ir elegantiška“, – sakė vyras.

Anot 52-ejų velsiečio atmosfera per karališkąsias princo Williamo ir princesės Catherine vestuves buvo itin šilta, o žmonės laimingi. „Net saulė išlindo iš už debesų, kai Catherine žengė prie altoriaus – ar galėtų būti geresnis ženklas. Juolab ji atrodo išties atsakinga, ji vyresnė už Dianą jos vestuvių dieną, tad turi patirties. Ji santūri ir maloni, tokia, kokia turi būti tikra dama“, – naująją princesę gyrė britas.

Mano draugei per nugarą ėjo šiurpas, kai jaunieji tarė vienas kitam amžinos meilės priesaikos žodžius. Moterys šalia braukė džiaugsmo ašaras.Jis teigė, jog visą gyvenimą prisimins princo Williamo ir K.Middleton vestuvių akimirkas. „Visi jautėsi pakylėti, sunku paaiškinti čia nebuvusiam, bet minia jautė kuo šilčiausius jausmus. Mano draugei per nugarą ėjo šiurpas, kai jaunieji tarė vienas kitam amžinos meilės priesaikos žodžius. Moterys šalia braukė džiaugsmo ašaras. Visi buvome it vienas, kad ir stebėjome vestuves per ekraną Haid parke, jautėmės, lyg stovėtume prie pat princo“, – šypsojosi H.Lancasteris. Jo teigimu, puikią nuotaiką kūrė ir vietoje dirbę žurnalistai bei daugybė šventiškai pasipuošusių tautiečių.

„Mačiau ne vieną merginą, pasipuošusią nuotakos suknele, damos atėjo pasipuošusios skrybėlėmis, o gyva vėliavėlių jūra apskritai atėmė žadą. Kada dar pamatysi ką nors panašaus“, – sakė jis, pridurdamas, kad princesės Dianos žūtis – praeities tragedija, tačiau ji neužtemdė naujos šeimos gimimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius