Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kardashianų klane COVID-19 atvejų buvo daugiau: tarp užsikrėtusiųjų – Kim ir jos vaikai

Pasirodo, koronavirusu užsikrėtusi buvo ir Kim Kadashian bei jos vaikai. Dėl to net dviem savaitėms teko sustabdyti realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ filmavimą. Susirgimas sutrukdė ne tik pagrindiniam garsios šeimos projektui, bet ir teisininkės išsilavinimo siekiančios Kim mokslams.
Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu
Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu / Vida Press nuotr.

Anksčiau paviešintas „Keeping Up with the Kardashians“ anonsas atskleidė, kad pandemiją sukėlusiu virusu buvo užsikrėtęs Kim ir Kanye Westo sūnus Saintas, tačiau ketvirtadienį pasirodžius naujausiam epizodui paaiškėjo, jog ši sveikatos krizė paveikė ir daugiau Kim Kardashian šeimos narių. Taip pat ir ją pačią, rašo TMZ.

Pasak moters, Saintui užsikrėtimas COVID-19 nustatytas virusui išplitus jo mokykloje. Kim nenorėjo palikti dažnai verkiančio ir nuolat kosėjančio sūnaus vieno, todėl pati rizikavo užsikrėsti. Moteris taip pat jaudinosi, kad virusas išplis jos namuose. Būtent taip ir nutiko.

Neilgai trukus prasta savijauta pradėjo skųstis vyriausia Kim atžala North. Atlikus testus paaiškėjo, kad tiek mergaitė, tiek pati Kim Kardashian užsikrėtusios koronavirusu.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu (2019 m.)
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu (2019 m.)

Apie tai sužinoję šou prodiuseriai iškart sustabdė filmavimus bent dviem savaitėms, kol šeima karanatinavosi.

Kim pasakojo jautusi gan stiprius simptomus, kurių vienas – pakilusi kūno temperatūra. Koronavirusu moteris susirgo prieš pat svarbaus teisės egzamino perlaikymą, kuriam ruoštis ji planavo 12 valandų kasdien.

Laimei, tiek pati Kim, tiek jos atžalos pasveiko. Nėra žinoma, kada tiksliai garsi moteris su vaikais užsikrėtė koronavirusu, mat dabar transliuojamos prieš kelis mėnesius nufilmuotos serijos.

15min primena, kad Kardashianų ir Jennerių klane tai ne vieninteliai užsikrėtimo COVID-19 atvejai. Anksčiau juo sirgo Khloe Kardashian.

Realybės šou Kris Jenner tuo metu sakė, kad dukters simptomai buvo tokie stiprūs, jog ji apskambino visus pažįstamus gydytojus, kreipdamasi į juos pagalbos.

Dar anksčiau Kim atskleidė, kad ankstyvomis pandemijos dienomis koronavirusu sirgo ir Kanye Westas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius