Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Karščiausią šnipę“ A.Chapman kviečia filmų suaugusiems kompanija

Garsiausia pasaulyje filmų suaugusiems kompanija norėtų pasiūlyti kontraktą rusų šnipei Annai Chapman, nes ši aistringa raudonplaukė „yra karšiausia mūsų laikų šnipė“, sakoma pirmadienį paskelbtame kompanijos laiške rusės advokatui.
Anna Chapman
Anna Chapman / Kadras iš video

28-erių A.Chapman yra viena iš 10-ies slaptų Jungtinėse Valstijose veikusių rusų agentų, kurie praėjusį mėnesį buvo suimti ir deportuoti į Rusiją, kai Vašingtonas, pagal senas šaltojo karo laikus primenančias tradicijas, apsikeitė kaliniais su Maskva.

„Anna, žinoma, yra karščiausia per daugelį metų mano matyta šnipė ir, akivaizdu, kad ji yra žiniasklaidos favoritė“, – sakė kompanijos „Vivid Entertainment“ prezidentas Stevenas Hirschas laiške A.Chapman advokatui Jungtinėse Valstijose Robertui Baumui. Laiško turinys skelbiamas kompanijos interneto svetainėje.

„Nors šnipės karjera jai nebuvo labai sėkminga, mes manome, kad ji gali būti stulbinanti aktorė viename mūsų būsimų filmų. Mes norėtumėme atsiųsti mūsų vieną pagrindinių režisierių B.Skow į Maskvą, kad šis su ja padirbėtų“, – rašo S.Hirschas.

Bulvarinėje spaudoje pasirodžiusios pusnuogės A.Chapman nuotraukos ir istorijos apie jos pikantiškus meilės nuotykius padarė rusų šnipę pasauline garsenybe. Ypač didelio susidomėjimo jos asmenybė susilaukė Didžiojoje Britanijoje, kur moteris praleido kelerius metus gyvendama Londone ir net buvo ištekėjusi už brito Alexo Chapmano.

Tačiau liepos 9 dieną iš Annos Chapman buvo atimta Didžiosios Britanijos pilietybė, o Vidaus reikalų ministerija ėmėsi veiksmų, kad šnipė daugiau negalėtų įkelti kojos į šią šalį.

Savo laiške S.Hirschas taip pat rašo, kad kompanijos „Vivid Entertainment“ filmuose filmavosi tokios „aukšto rango įžymybės“ kaip Pamela Anderson ir Kim Kardashian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius