Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss imsis rašytojos darbo

Britai juokauja, kad „Hario Poterio autorė“ J.K.Rowling gali sulaukti pasalos – supermodelis Kate Moss nutarė įsitraukti į rašytojų būrį ir pavergti pasaulį savo novelėmis.
Kate Moss
Kate Moss / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Darbas Kate Moss

35-erių britų modelis savo pirmą knygą rengs su buvusia indie muzikos stiliaus dainininke, vėliau tapusia rašytoja Louise Wener. Thesun.co.uk išreiškė apgailestavimą, kad knygoje K.Moss neaprašys savo trankaus gyvenimo ir nutrūktgalviškų šėlionių per pastaruosius 15 metų. Moteris sugalvojo kitą originalią idėją, susijusią su mados pasauliu. K.Moss parašys pramanytą istoriją apie jauną moterį, tapusią modeliu. Knygos herojė bus išplėšta iš savo nykaus gyvenimo ir įstumta į garsenybių gretas. Jos gyvenimas bus nutviekstas rampų šviesų. Kalbama, kad knygos rašymas K.Moss taps tikru išbandymu, tačiau ji to nebijo.

„Kate svarstė, kuo užsiims, kai baigs modelio karjerą. Rašyti novelę ji buvo sumaniusi ir seniau. Ji įsitikinusi, kad su Louise pagalba galės sukurti komerciškai pelningą produktą. Ji pažįsta mados pasaulį, žino apie skandalus, kylančius už scenos ribų“, – pasakojo Thesun.co.uk šaltinis.

Tiesa, britai kandžiai interpretuoja, kaip galėtų atrodyti K.Moss kūrinys, jei būtų rašomas dienoraščio stiliumi. „Pirmadienis. Ėjome linksmintis, nusitašėme. Antradienis. Ėjome linksmintis, nusitašėme. Trečiadienis. Ėjome linksmintis, nusitašėme, grįžome namo penktadienį, tada ėjome linksmintis, susitikome roko žvaigždę, nusitašėme ir veikėme nepadorius dalykus“, – štai taip supermodelio gyvenimo stilių per dantį traukia britų žurnalistai.

K.Moss ne pirmoji sumanė užsidirbti rašydama noveles. Novelę, pavadintą „Gulbė“, 1994-aisiais išleido Naomi Campbell. Jos kūrinys pasakojo apie supermodelį, kuri buvo šantažuojama dėl tamsios praeities. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius