-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss naujoje kvepalų reklamoje atsiduoda erotiškoms fantazijoms (video)

Prieštaringi vertinimai supermanekenei Kate Moss nėra naujiena, tad nenuostabu, kad naujausioje savo reklamoje ji vėl imasi provokacijų, rašo britų dienraštis „Daily Mail“.
Kate Moss reklamuoja kvepalus „Parisienne“.
Kate Moss reklamuoja kvepalus „Parisienne“. / Kadras iš reklamos klipo

Naujų „Yves Saint Laurent“ kvepalų „Parisienne“ reklamoje užsisvajojusi Kate važiuoja per Paryžių taksi ir fantazuoja apie meilės nuotykį su paslaptingu vyriškiu.

Vaizdo klipe jos, važiuojančios automobilyje, vaizdus keičia scenos, kuriose ji beveik nuoga rangosi ant pilkų paklodžių tarp rausvų rožių. Kartais ant jos kūno galima išvysti glamonėjančias vyriškas rankas.

Galiausiai pateka saulė ir uždususi Kate stovi balkone, iš kurio atsiveria vaizdas į Eifelio bokštą ir įspūdingą rausva šviesa nutviekstą dangų.Žiūrovams paliekama spręsti, ar Kate aistringas pasimatymas buvo tik svajonė, ar ką tik pasibaigusio nuotykio prisiminimas.

35 metų gražuolė sėdėdama ant galinės taksi sėdynės ir svajodama apie tą malonumą braukia sau per veidą ir kūną viena rausva rože.

Galiausiai pateka saulė ir uždususi Kate stovi balkone, iš kurio atsiveria vaizdas į Eifelio bokštą ir įspūdingą rausva šviesa nutviekstą dangų.

Kaip ir buvo galima tikėtis, Kate nuo galvos iki kojų vilki „Yves Saint Laurent“ drabužius – odinį korsetą, siaurą sijoną ir legendinį YSL švarką „Le Smoking“.

Kate rangosi pagal „Depeche Mode“ 1993 metų hito „I Feel You“ muziką, kuri susieja šią reklamą su tiksliniu jos taikiniu – moterimis, kurioms trisdešimt su kažkiek.

Rožės tema siejasi su viena pagrindinių šių kvepalų sudedamųjų dalių – damaskine rože.

Nors K.Moss užaugo Kroidone Anglijoje, reklamoje klausiama: „Qui est Parisienne?“ („Kas yra paryžietė?“).

Parfumininkės Sophia Grojsman ir Sophie Labbe naujuosius kvepalus apibūdina kaip „nuostabų gėlių aromatą su miško kvapų struktūra, švytintį ir aiškų net savo paslaptinguoju aspektu“. Pasak kūrėjų, tai „ultramoteriškumo kvepalai, sušildyti vyro, kuris prie jos lietėsi, žyme“.

VIDEO: Kate Moss Parisienne by Yves Saint Laurent

„Parisienne“ aromate galima užuosti damaskinę rožę, našlaitę, bijūną, pačiulį, vetiveriją. Šie kvepalai jau pardavinėjami „Harrod's“, o visos šalies parduotuvių lentynose turi pasirodyti spalį.

Nors ir filmavosi šiai reklamai, Kate rengiasi pristatyti ir savo pačios naujus kvepalus. Pirmiesiems jos vardo kvepalams sulaukus didelės sėkmės, Kate šį mėnesį pristatys savo „Vintage“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius