Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet įgriso vyro simpatijos jaunai aktorei Rebeccai Hall

Kate Winslet yra nusivylusi savo vyro režisieriaus Samo Mendeso draugyste su jauna aktore Rebecca Hall, patikino jos bičiuliai.
Rebecca Hall
Rebecca Hall / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Winslet

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 27-erių R.Hall yra teatro direktoriaus ir operos dainininkės dukra. Jauna moteris guodė S.Mendesą, kai ėmė griūti jo santuoka. 44-erių režisieriaus draugai teigė, kad tarp jų nieko nėra, R.Hall ir jis – tik draugai, kurie per pastaruosius metus daug laiko kartu dirbo teatruose Londone ir Niujorke.

K.Winslet bičiuliai tvirtino, kad 34-erių aktorei tokia draugystė atrodė įtartina ir nepatiko. Pirmadienį pasirodžius oficialiam pareiškimui apie garsios kino pasaulio poros skyrybas K.Winslet su dviem savo vaikais išvyko ilsėtis į Meksiką. Manoma, kad S.Mendesas ir toliau gyvens Niujorke, kur turi artimų bičiulių ratą, tiesa, jame yra ir R.Hall.

Liekna brunetė savo vardą išgarsino teatre, bet dabar vis dažniau pasirodo ir kine – pavyzdžiui, Woody Alleno filme „Viki Kristina Barselona“ ji vaidino Viki. Kiek yra žinoma, su paskutiniu savo rimtu mylimuoju muzikantu Freddie Stevensonu R.Hall išsiskyrė prieš keletą metų.

R.Hall ir S.Mendesas susipažino debiutinio aktorės filmo „Pradedant dešimtukais“ (angl. „Starter For 10“) filmavimo aikštelėje. S.Mendesas buvo filmo vykdomasis prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius