-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet ir Jennifer Lopez pretenduoja turėti savo žvaigždes Holivudo Šlovės alėjoje

Holivude antradienį buvo paskelbtas į žvaigždes Šlovės alėjoje kitais metais pretenduojančių garsenybių sąrašas, tarp kurių yra aktorės Kate Winslet ir Jennifer Lopez.
„Šlovės alėja“
„Šlovės alėja“ / „Scanpix.lt“
Temos: 1 Holivudas

Į sąrašą garsenybių, kurių žvaigždės 2012 metais gali atsirasti Holivudo bulvare, taip pat pateko Jennifer Aniston, Scarlett Johansson ir Vinas Dieselis.

Kitąmet taip pat bus atidengtos jau mirusių aktorių Richardo Burtono, Malcolmo McDowello ir soul muzikos legendos Barry White'o žvaigždės.

Pasak Holivudo Šlovės alėjos Atrankos komiteto pirmininko Johno Pavliko, „komitetas sudarė įspūdingą sąrašą kandidatų į žvaigždes, kurios kitais metais pridės dar daugiau spindesio ir žavesio Holivudo Šlovės alėjai“.

Tarp kandidatų taip pat minimas animacinio serialo „Simpsons“ kūrėjas Mattas Groeningas, režisierius Johnas Lasseteras, studijos „Paramount“ magnatas Sumneris Redstone'as, taip pat grupės „Boyz II Men“ muzikantai ir Nancy Wilson iš grupės „Heart“.

Nors kandidatų sąrašas sudarytas 2012 metams, žvaigždės atrinktiesiems alėjoje turėtų būti oficialiai atidengtos ne vėliau kaip per artimiausius penkerius metus, arba atrinktos garsenybės praras teisę į šį paminklą.

Pirmosios žvaigždės Šlovės alėjoje atsirado 1958 metais. Oficialus Alėjos atidarymas įvyko 1960 metais. Iš viso joje jau atidengta daugiau nei 2400 žvaigždžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius